Galerii: Tallinn Dolls esitles lummavat sügiskollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Dolls esitles 1. oktoobril Reval-Sport veekeskuse avamisel oma 2013/2014 sügistalvist kollektsiooni «Reflexions». Kollektsiooni autoriteks on Mari Martin ja Kirill Safonov. Vaata pilte!

Tallinn Dollsi disaineri ja brändijuhi Mari Martini sõnul pakub uus kollektsioon avastamist erinevate stiilide austajatele. «Kollektsiooni esimeses osas «Reflexions» kohtuvad peeglitemaailmas skandinaavia ja slaavi esteetika, mis väljenduvad kord minimalistlikes, kord mõõdukalt külluslikes lõigetes. Kollektsiooni teine osa «Winterland» pakub aga mõnusaid sooje, pehmetes toonides kudumeid külmemaks talveperioodiks,» lisas Martin.

Kirill Safonovi loodud kollektsiooni kolmas osa «La ville romantique» on aga mustriteküllane, suursugune, mis peegeldab autori slaavi temperamenti. Rõivad teevad unikaalseks käsitsi valmistatud kaunistused.

Kollektsiooni neljas osa Military Dolls on inspireeritud, nagu nimigi ütleb, militaristlikust stiilist, kus kohtub maskuliinne joon naiseliku enesekindlusega. Selles kollektsiooni osas on esindatud pintsak- ja mantelkleidid, mida kaunistavad kuldsed detailid ja paelkaunistused.

««Fun it. Love it. Play it.» inspired by Triobet on vastukaaluks eelmisele jõulisele osale aga mänguline, paljastav ja võrgutav,» kommenteeris Martin. Tooni annavad julged lõiked, läbipaistavad materjalid ja erksad toonid.

Martini sõnul on kollektsiooni viimane osa Dolls Couture aga puhas luksus. Lendlev ja õhkõrn siid koos siidipitsi ning kaunistustega on kokku sulatatud ühte. «Eraldi märkimist väärivad kollektsiooni lõpetavad pruutkleidid, mis on üdini helged, naiselikud ja elegantsed. Dolls Couture’i täiustavad ehtekunstnik Karet Kalle portselanist ja pärlitest loodud Tallinn Dolls’i ehted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles