Neli nippi, kuidas partneriga tülitsemine lõpetada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teate küll, mis tunne suure tüli käigus tekib - mõnikord tahaks mehele kõrvakiilu anda või teda juustest tirida. Ärge muretsege, need emotsioonid on kõik täiesti normaalsed.

Viha, sallimatus ja vastikustunne võivad paarisuhtes olevaid inimesi aeg-ajalt kimbutada. Nende esinemine on sama normaalne, kui teise inimese vastu armastuse tundmine või tema kaisutamine. Kõiki neid tundeid tekitab üks ja sama ajupiirkond. Seetõttu tuleb ette, et ka näiliselt kõige ideaalsemad paarid mõnikord tülitsevad, kirjutab Genius Beauty.

Kuidas tülisid ja vaidlusi lõpetada?

Vähem sõnu. Kõik katsed mehega kontakti leida kõige tulisema vaidluse käigus on hukule määratud. Ole targem, vajuta pausi nuppu. Õigesti ajastatud allaandmine pole lahingust põgenemine, vaid ainus võimalus, kuidas ennetada närvilist agooniat teie mõlema jaoks.

Ei midagi isiklikku. Üksteise solvamine ei anna häid tulemusi ega lahenda teie probleeme. Ürita oma lähenemist veidike pehmendada. Selle asemel, et süüdistada meest laiskuses, selgita talle, et vajad väga teha abi ja tuge.

Võitlus võrdsuse nimel. Ära unusta, et eesmärgiks on tüli lõpetada, mitte süüdistada partnerit kõigis tema vigades. Kui keskendud vaid sellele, et sinu sõna jääks peale, siis muutud pimedaks ning relvituks. Ära vaata vaid tema vigu, vaid mõtle ka enda omadele.

Ole positiivne. Kerge puudutus, süütud naljad ja silma pilgutamine on tõestatud tehnikad, mille abil meest leebemaks muuta, isegi kõige tulisema tüli käigus. Aga ära kasuta sarkasmi, pea meeles, et olete siiski paar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles