Anna Levandi tunneb kurja jõu mõju enda ümber

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iluuisutamistreener Anna Levandi.
Iluuisutamistreener Anna Levandi. Foto: Heiko Kruusi/Linnaleht

Uisutreener ja kolme poja ema Anna Levandi on üks neist, kes usub horoskoope ning kelle sõnul need ka täppi lähevad. Kord käis Anna isegi selgeltnägija juures abi palumas, sest tol hetkel muud lahendust lihtsalt ei tundunud olevat. Buduaar uuris, miks Anna selgeltnägija juures käis ja miks ta plaanib peagi uuesti minna.

Anna tunnistab, et ta loeb horoskoope ja need lähevad alati täppi. «Jah, ma loen horoskoope ja usun nendesse. Huvitav on see, et ükskõik, mida seal ka kirjutatud ei oleks, alati vastab tõele. Ma isegi imestan, kuidas on see võimalik,» muigab ta.

Ühe korra on Anna oma elus pöördunud ka selgeltnägija poole ning ta ei kahetse seda. «Olen ühel korral tõesti kasutanud selgeltnägija abi. See oli ligi 20 aastat tagasi, ajal, mil ma veel käisin uisutamas jää-show'des, teenisin sealt oma perele hädavajalikku raha. Siis aga juhtus nii, et pärast nelja kuud seal esinemas käimist, teel tagasi koju, kadus ära minu pagas koos kogu rahaga. See oli suur šokk! Minu ämm pakkuski siis pöörduda selgeltnägija poole,» räägib Anna.

Paraku juhtus aga hoopis midagi muud. «Kartsin selgeltnägija juurde minekut väga, aga siiski läksin. Kadunud pagasi ja raha kohta ta kommenteeris väga lühidalt, et see on «sinu tasu elule, lihtsalt unusta, et see sul üldse oli!» Ta lisas veel, et ma ei peaks raha pärast muretsema, et mul tuleb tagasi palju rohkem, pigem peaksin keskenduma sellele, et minu poeg on «paha silmaga» ärasõnatud ja siis ta rääkis veel asju, mis minu perekonda puudutasid. Kui sulle öeldakse selliseid asju, siis materiaalsed probleemid jäävad hetkega tagaplaanile,» tunnistab Anna.

«Muidugi olin kohe nõus tema abi vastu võtma. Ja tõesti, pärast tema külastamist muutus minu laps palju tasakaalukamaks ja hakkas paremini magama, millest ma olin varem vaid unistanud,» on Anna selgeltnägijale saadud abi eest siiamaani tänulik.

Nüüd on Anna elus taas saabunud hetk, mil ta tunneb, et oleks vaja otsida abi. «Ma tõesti tahakski praegu uuesti sellist abi saada, sest tunnen enda peal seda nii-öelda «kurja jõu mõju». Usun, et abi tuleb, kui tuleb õige hetk. Siiamaani võitlen oma jõududega,» nendib Anna. «Nagu öeldakse, on iga inimene ise oma õnne sepp. Tean, kui palju on võimalik saavutada suure tööga ja piiramatu tahtega,» tunnistab Anna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles