Õelad emad kritiseerisid kinnises Facebooki grupis võõraid lapsi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks USA ema paljastas, et privaatses Facebooki grupis, mis on loodud lasteriiete ostmisele ja müügile, toimus tegelikult õel võõraste laste kritiseerimine.

Melissa Antenucci otsustas avalikustada, et ühes Facebooki grupis oli õelatel emadel kombeks teiste kasutajate lastest pilte võtta ja neid seejärel kritseerida, kirjutab Yahoo! News.

Ellen Veach koges seda isiklikult, sest tema tütre pilt oli antud grupis arutluse all ning sai kõva kriitika osaliseks. «Alguses ma olin šokis. Ma ei suutnud seda uskuda. Ma lisan oma pojast ja tütrest Facebooki pilte, et mu sõbrad neid näeksid, aga ma ei osanud arvatagi, et mingi grupp kasutab neid pilte ja minu lastest saavad nende sihtmärgid. Ma poleks ealeski selle peale tulnud, et täiskasvanud inimesed - veelgi enam, emad - midagi sellist teeksid.»

Veachi sõnul on antud grupis kritiseeritud ka puuetega lapsi ja kritiseerijad on olnud teadlikud, et tegemist ei ole tervete lastega.

Antenucci on võtnud eesmärgiks need tundetud emad paljastada ja süüdistab neid laste kiusamises.

«Mõned asjad, mida need emad seal on öelnud, on olnud kõige kohutavamad asjad, mida võiks ühelt emalt oodata,» rääkis Antenucci. «Sellise asja suhtes kehtib nulltolerants. Sa kiusad beebisid. Sa ei kiusa enda eakaaslasi. Tegemist on kaitsetute lastega. See ei ole aktsepteeritav!»

Antenucci avastas salajase grupi siis, kui üks tema sõbranna oli juhuslikult sellele peale sattunud ja tegi grupi vestlustest kuvatõmmised. Pärast seda, kui Antenucci esitas Facebookile kaebuse, deaktiveerisid õelad emad oma kontod.

Näiteid kommentaaridest: «Inetust pole võimalik kuidagi paremaks muuta...», «See näeb kohutav välja...», «Koledate laste kritiseerimine... ma vist surin ja sattusin taevasse. Miks te ei võiks mulle lähemal elada, et me saaks seda kokteili kõrval teha?».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles