5 päevaga peaaegu 3 lisakilost priiks? Imelihtne!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsi päevas vähemalt nelja lemmiklaulu järgi!
Tantsi päevas vähemalt nelja lemmiklaulu järgi! Foto: SCANPIX

Toitumisekspert Joy Baueri sõnul on viie lihtsa nõuande abil võimalik vaid viie päevaga üle kahe kilo kehakaalus kaotada. «Need nõuanded on lõbusad, tõhusad ja maitsvad,» sõnas Bauer oma näpunäidete kohta.

Baueri nõuandeid on lihtne meelde jätta, sest iga nõuande number sisaldub ka nõuande sees, kirjutab Today.com.

5. nõuanne: söö viis peotäit juurvilju päevas

«Juurviljad on madala kalorisisaldusega ja tekitavad täiskõhutunde,» sõnas Bauer. See, kuidas sa neid koguseid päeva jooksul jaotada soovid, on sinu enda otsustada. «Minu arvates on kõige lihtsam süüa kaks peotäit lõuna ajal, kaks õhtusöögiks ja üks võiks olla pärastlõunane snäkk.»

Kuigi võid iga kord valida erinevaid juurvilju, soovitab Baueri jääda nende juurde, mida sulle süüa meeldib. «Kui sa armastad porgandeid ja rohelisi ube, siis muudkui korda nende söömist ja see toimib.»

4. nõuanne: tantsi nelja lemmiklaulu järgi

Vali neli kiirema tempoga tantsulugu, mis sulle tõepoolest meeldivad ja tantsi nende saatel päeva jooksul. Baueri sõnul põletad ühe laulu ajal umbes 40 kilokalorit, seega nelja laulu peale kokku kaob umbes 160 kilokalorit.

3. nõuanne: päevas olgu kolm valgurikast toidukorda

«Valgud ergutavad ainevahetust ja suruvad isusid alla. Ühtlasi aitavad need täiskõhutunnet hoida,» ütles Bauer.

Baueri soovitas hommikuks näiteks süüa munaga võileiba, lõunaks tuunikala ja köögivilja salatit ja õhtusöögiks kalkunihakklihast vorste juurviljadega.

2. nõuanne: enne igat söögikorda joo kaks klaasi vett

«See tekitab täiskõhutunde ja tänu sellele sööd sa vähem,» selgitas Bauer.

1. nõuanne: ühe korra päevas luba omale 150-kaloriline maius

«Selleks võib olla klaas veini, väike külmutatud jogurt värskete puuviljadega või kaks teelusikatäit pooleldi magusat tumedat šokolaadi,» pakkus Bauer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles