Mis on Anu Saagimi ideaalkaal?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Kristjan Lepp/Kroonika

Hiljuti Soomes «Suure Venna» saates osalenud bravuuritar Anu Saagim on tagasi Eestis ning otseloomulikult ka meediapildis. Anu, kes on alati suur elunautleja olnud, kaotas tõsielusarjas osaledes meeletult kehakaalu, sest alkoholi anti seal vähe ning ka söögid polnud just kõige paremad, kirjutab Buduaar.

Kuigi varem on öeldud, et Anu kaotas saates 6 kg, siis selgub, et tegelikult kaotas ta hoopis ligi 10 kg. «Kui saatesse läksime, siis alguses meid kõiki kaaluti ja mõõdeti ning mind täitsa ehmatas see number, mis kaalult vastu vaatas. Ma kaalusin ikka tunduvalt rohkem, kui ma tahaksin. Saates kaalulangetamine oli lihtne - vaba aega oli liiga palju ja kuna seal midagi teha polnud, siis ma hakkasin kaks korda päevas trenni tegema. Hommikuti kaks tundi ja õhtuti kaks tundi, seega lausa neli tundi päevas, ja mis sööki puutus, siis kuna makaronidest ja sellest jõledast vorstist oli mul kõrini, siis sõin niipalju värsket kui vähegi võimalik,» tunnistab Anu.

Kuidas ja millega Anu trenni tegi? «Tead, kuna algul seal hantleid polnud, siis tuli oma fantaasiat kasutada - piimapakid, Coca-Cola pudelid - kõik läks käiku,» naerab Anu ja lisab: «Kuna mul oli tõesti liiga palju vaba aega, siis tegelikult oli mõnus trenni teha, sain aja liikuma ja päev jõudis kiiremini õhtusse. Seda, kuidas teised viitsisid pidevalt laua taga kükitada, ma ei mõista. Ja no kui seal oleks olnud näiteks klaver, siis ma oleksin hoopis klaverit mängima õppinud,» nendib Anu.

Kilod kadusid ka seetõttu, et alkoholi neile saates väga sageli just ei antud. «Eestis olles olin ikka harjunud pingeid veiniga maandama ja seda paraku päris sageli, klaas või kaks igal õhtul oli tavaline ning ega see kehakaalule just hästi ei mõju,» muigab Anu.

Eestisse tagasi naastes oli Anu saavutanud oma ideaalkaalu! «Olen 178 cm pikk ning minu ideaalkaal on 60 kg ja saate lõpus kaalusingi 60 kg. Olen väga uhke saavutatu üle. Lemmikteksad, mida ma päris ammu pole kanda saanud, istuvad nüüd jälle suurepäraselt ja üldse saan praegu kõiki oma lemmikriideid kanda, kõik riided näevad minu seljas nii head välja,» rõõmustab Anu.

Elutempo Eestis on Anul aga endine, seega võiks arvata, et ka kilod kipuvad tasapisi tagasi tulema. «Natuke võibolla olen juurde võtnud, aga olen ikka veel oma ideaalkaalus. Ma nägin niipalju vaeva ja lihtsalt ei raatsi seda kõike raisku lasta. Te ei kujuta ette, kui lahe on olla oma ideaalkaalus! Ma tunnen end suurepäraselt ja olen enda üle uhke ka muidugi. Jah, trenni ma siin enam niimoodi teha ei jõua, sest tööd on palju, aga nädalavahetustel olen küll katsunud leida aega, et jooksmas käia ja ka alkoholi tarbin praegu vähem kui enne saatesse minekut,» räägib ta.

Algul mõtles bravuuritar, et ärkaks hommikuti tund aega varem ja teeks ka nädala sees trenni, aga see ei toimi. «Uni on minu jaoks väga oluline ja kui ma ei saa piisavalt magada, siis ma ei näe ka värske ning puhanud välja. Mis aga sööki puutub, siis katsun end tagasi hoida, näiteks kui lähen mõnda Itaalia restorani, siis pasta asemel tellin topeltportsu salatit ja sinna siis juurde krevette, kana või natuke liha,» märgib Anu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles