8 võimalust, kuidas rõhutada pruune silmi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pruune silmi on lauvärvidega väga lihtne silmatorkavamaks muuta. Pruunisilmsele naisele sobivad silmameigis nii tumedad kui heledad toonid. Kui soovid, võid meigi abil oma silmade värvi rõhutada.

  1. Pruune silmi on erinevat tooni (näiteks tumepruunid, helepruunid või pähkelpruunid) ja seda peab arvestama, kui soovid oma silmade värvi rõhutada, kirjutab Boldsky.
  2. Pruunidele silmadele sobivad ideaalselt tumedad värvid – must, sinine, pruun, sinakashall, lilla. Pähkelpruunide silmade puhul tasub proovida rohelist, mis paneb silmad eriliselt särama ja toob neis esile roheka varjundi.
  3. Pruunisilmsetel naistel veab, sest meik võib olla väga lihtne. Piisab kõigest lainerist ja ripsmetušist, et silmad särama lööks. Kui tahta sellele meigile veel vimkat lisada, võib lisada alumistele laugudele pisut hõbedast lauvärvi.
  4. Pruuni toob silmades esile ka suitsusilma-meik, Kata ülemised laud musta lauvärviga ja alumistele laugudele tõmba õhuke joon silmapliiatsiga.
  5. Tumepruunid silmad muutuvad eriti mõjusaks, kui piiritled silma alumise ääre heledavärvilise laineriga. Proovi näiteks helesinist silmapliiatsit, millega tõmba õhuke jutt alumisele silmalaule ja vaata, kuidas su ilme muutub.
  6. Peomeigi puhul võib pruunide silmadega kasutada julgelt sädelevaid silmavärve. Eriti tasub proovida metalsetest toonidest kuldset lauvärvi ja huuleläiget.
  7. Kui kasutad meikimisel pruuni või beeži (mis on heledam kui su nahavärv), siis kata huuled tumeda värviga, et jumestus oleks tasakaalus.
  8. Vahelduse mõttes võid silmade meikimisel sobitada omavahel kaht värvi. Näiteks sädelevat hallikasvalget lauvärvi ülemiste laugude sisenurkades ja lillat silmaluul.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles