Kuus head põhjust, miks valida enda kõrvale lühike mees

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uuringute järgi välistab valdav enamik naisi lühikese mehega suhtesse astumise juba eos. Millegipärast on levinud arusaam, et mees peaks olema naisest palju pikem. Kuid olgem ausad, kui me järgiksime igal sammul ajast ja arust põhimõtteid, poleks me sugugi õnnelikud ja elaksime oma elu sootuks teisiti.

Arvamus, nagu oleks lühike mees kuidagi pikast vähem mehelik, on ju jabur, sest kindlasti on meie kõigi tutvusringkonnas väga mehelikke lühemat kasvu meesterahvaid, kirjutab Fox Newsi ajakiri.

Tutvumisportaal AYI.com lähenes sellele küsimusele oma võimalustest lähtuvalt ja analüüsis kokku 50 000 kasutaja käitumist. Sellest selgus, et kõigest 1,2 protsenti naistest on valmis tutvuma mehega, kelle pikkus jääb alla 175 sentimeetri.

Samas on tänavu uuritud ka seda, millised omadused on naistele kõige olulisemad, kui otsitakse pikaajalist partnerit ja tuli välja, et lühemad mehed sobivad abikaasaks väga hästi. Ehk oleks aeg eelarvamustest lahti öelda ja anda võimalus ka neile, kes pole korvpalluri mõõtu?

Siin on sulle kuus põhjust, miks vaadata just lühemaid mehi.

Lühemad mehed on hämmastavalt enesekindlad

Kuna lühikesed mehed peavad enda tõestamise nimel palju vaeva nägema, on nad sageli väga enesekindlad. Täpselt nii nagu end kehtestavat naist peetakse mõnikord ekslikult ninakaks, kiputakse ka enesekindlat lühikest meest nii mõnigi kord upsakaks pidama. Nn Napoleoni kompleksiga inimesed püstitavad endale väga raskeid eesmärke, sest neile tundub, et nad peavad end rohkem tõestama ja nad on valmis tunnustuse nimel ka palju pingutama.

Tema kõrval oled kui supermodell

Kui vaatad ajakirjades supermodellide pilte, siis mida sa märkad? Suuremalt jaolt on neil üks ühine joon – nad on oma meestest pikemad.

Lühikesed mehed elavad kauem

On tõestatud, et mehed, kes on keskmisest lühemad, elavad keskmiselt kaks aastat kauem kui pikad mehed.

Valikuvõimalus on suurem

Laias laastus ongi meeste keskmine pikkus just 175 sentimeetrit. Kui loobud ulmelisest pikkusenõudest, on sul palju suurem võimalus endale sobivat partnerit leida.

Linade vahel pole pikkus üldse küsimus

Kes sellises olukorras pikkust märkaks? Tegelikult on füüsilise läheduse mõttes just kõige parem see, kui te olete ühepikkused.

Kikivarvul musitamine jääb ära

Lühema mehega suhtlemisel on veel üks tore lisa – temaga on lihtsam silmast silma suhelda ja suudelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles