Suurimad flirtimisvead, mida kahekümnendates tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lapsepõlves tõukasid poisse mänguväljakul endast eemale. Täiskasvanuna aga olete valmis ühist pangakontot avama. Aga mis juhtub vahepeal? Kui oled kahekümnendates ja saadad silmarõõmule purjus peaga kelmikaid sõnumeid.

Millised on suurimad flirtimisvead, mida kahekümnendates eluaastates sageli tehakse? Yahoo! Shine toob näiteid.

Alkoholi kasutatakse uute tutvuste loomiseks ja kohtingutel käimiseks

Pärast seda, kui oled paar pokaali veini joonud ja suudled oma nägusat kaaslast, tundub sulle, et alkohol muudab kohtingud maagilisemaks. Ent paar aastat hiljem oled kõige halvemal pimekohtingul ning lõpetad selle tüübiga voodis, sest jõid end õhtu jooksul purju.

Suhtlemiseks kasutatakse vaid lühisõnumeid

Kui te parajasti koos pole, siis suhtlete vaid sõnumite vahendusel. Ei ühtki telefonikõnet, ainult sõnumid. Sõnumite puhul võib kasvõi punkti lause lõpus tõlgendada nii, et sõnumisaatja on vihane või mingil põhjusel tige. Monotoonse ja raskesti analüüsitava suhtlemisviisi kasutamine ei mõju teie suhtele hästi.

Teisi sookaaslasi tehakse maha, et partneri südant võita

«Tead mu kolleegi? Kas sinu arust ei riietu ta imelikult? Ja ta hambad on puseriti. Oled märganud?» Kui arvad, et selline kriitika kõrvaldab mõne su arvatava konkurendi, siis eksid.

Kohtingutel käiakse samasse tutvusringi kuuluvate inimestega

See, et näiteks «Sõprades» selline asi toimis, ei tähenda, et see toimiks reaalses elus. Eeldad, et kui suhtest ei tule midagi välja, siis see ei mõjuta sidemeid teie tutvusringis, kuid tegelikult pole see nii.

Flirditakse oma sõbra praeguse või endise partneriga

Praegune partner: flirtimine täielikult keelatud. Endine: flirtimine lubatud vaid siis, kui su sõber selle vastu pole.

Kohtingul olles ei küsita partnerilt küsimusi

Parim moodus, kuidas endast isekat muljet jätta. Kas läksid kohtingule selleks, et teist inimest tundma õppida või selleks, et endale reklaami teha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles