Mida peavad mehed naiste juures vastupandamatuks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled mõnikord mõelnud sellele, mida mehed naiste juures vastupandamatuks peavad?

Kuigi on raske ennustada, mida mehed mõtlevad, tegi portaal Become Gorgeous natuke taustauuringut, et välja selgitada, millist tüüpi naised on meeste jaoks kõige atraktiivsemad. Lugedes nende tüüpide kohta, saab selgust ka selles osas, mida peavad mehed vastupandamatuks.

Parim sõber
Paljud mehed tahaks, et naine oleks nende jaoks inimene, kellega nad saavad oma muresid jagada ja kes neid igas olukorras toetab. On väga oluline, et partnerid teineteist usaldaks ja koos probleemidele lahendusi oskaksid leida.

Iseseisev naine
Meestele ei meeldi naised, kes neist sõltuvad. Mehed eelistavad naisi, kes teavad, mida nad elus tahavad, neil on omad hobid ja karjäärirada. Pealegi kui te veedate pidevalt koos aega, siis võite teineteist lämmatada.

Armas iludus
Enamik mehi peavad vastupandamatuks naisi, kes on armsad ja hoolitsevad. Mehed hindavad ka seda, kui naisel on huumorisoont, seega kui oled naine, kes oskab probleeme lahendada naeratus näol, siis oled lausa ideaalne saak!

Pingevaba naine
Suurem osa mehi kipuvad pingeolukorras halvasti käituma. Neile ei meeldi see, kui neid sunnitakse tegema asju, mida nad ei naudi. Parim nõuanne on mehele veidike privaatsust anda. Iga inimene vajab aega iseenda jaoks, ära saada talle sõnumeid ega helista talle ajal, kui ta soovib üksi olla.

Preili Võrdväärne
Kui oled üks naistest, kes arvab, et mehed ja naised on võrdsed, siis saaks sinust hea kaaslane nii mõnelegi mehele. Paljudele meestele meeldivad naised, kel on mehega võrdselt õiguseid ja vastutust ning kes ei võta meeste rüütellikku käitumist enesestmõistetavana.

Mõistlik naine
Meeste arvates on targad naised väga atraktiivsed. Miks? Sest nad on küpsed, nad teavad, mida tahavad ja nad julgevad oma arvamust avaldada. Samas ei julge see naine avaldada arvamust ka siis, kui talle midagi ei meeldi ja kui keegi käitub talle vastumeelselt, siis on tal kindlasti selle kohta midagi öelda.

Seksikas naine
Seksikas, kuid mitte labane – sellist naist peavad mehed füüsiliselt ligitõmbavaks. Kõigil naistel on kehaosi, mis neile meeldivad ja kehaosi, mida nad vihkavad. Kõige parem oleks oma parimaid kehaosi seksikalt ja naiselikult näidata. Meestele meeldivad naised, kes käituvad ja riietuvad nagu daamid.

Heade kommetega naine
Miski pole piinlikum, kui oled partneriga õhtusöögil ja ta teeb end lolliks. See on nii meeste kui naiste silmis halvaks märgiks. Heade kommetega naine on alati paremaks valikuks kui naine, kel pole üldse stiili – seda nii riietuse kui käitumise osas.

Parim toetaja
Naised, mehed tahaksid kogu aeg tunda teie armastust ja tingimusteta toetust. Nad tahavad, et keegi teeks neile nende välimuse ja saavutuste eest komplimente, seega kui tahad, et teie suhe oleks harmooniline, siis tee mehele aeg-ajalt komplimente.

Imelise iseloomuga naine
Meestele avaldab muljet nii naise välimus kui ka hea iseloom. Jää iseendaks ja avalda partnerile muljet oma loomingulisuse ning intelligentsusega. Meestele meeldivad targad naised, kel on laialdaselt teadmisi ja kes on võimelised erinevatel teemadel rääkima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles