Viis valet, mida sõbrannad meeste kohta sageli räägivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui tihti pöördud sõbrannade poole, et nad sulle suhte osas nõu annaks? Või on su sõbrannad sellised, kes ise nõuandeid jagama hakkavad, ilma, et sa neilt üldse midagi küsiksid?

Teatud asju, mida sõbrannad sinu mehe kohta räägivad, ei tasu kindlasti uskuda. Siin on mõned näited, kirjutab YourTango.

«Tal on ilmselt kiire.» Suhte alguses ilmus mees sageli lilledega kohale ning sosistas sulle pidevalt ilusaid sõnu kõrva. Kuidas on aga nüüd? Sul veab, kui mees su kõnedele vastab, sest tal on kogu aeg nii kiire. Parim sõbranna võib üritada sind lohutada, kuid tõsiasi on see, et igal inimesel on päevas sama arv tunde, me ise otsustame, kuidas need tunnid veedame. Kui mehel pole sinu jaoks üldse aega, ära otsi sõbrannadelt lohutust, vaid lõpeta tema suhtlemine.

«Ma tean täpselt, mida sa tunned.» Võib-olla on sõbranna sarnases olukorras olnud, kuid ta saaks sinu tundeid täpselt mõista vaid siis, kui ta oleks sinu nahas. Iga inimese tunded on erinevad ja omased vaid temale endale. Sõbranna oskab sulle võib-olla nõu anda, kuid sageli on hoopis nii, et sõbranna kasutab «ma tean, mida sa tunned» lauset selleks, et iseendast rääkida.

«Ta petab sind!» Mees oli ühel õhtul väsinud, jäi magama ja unustas su sõnumile vastamata. Sõbrannad on nüüd aga veendunud, et mees petab sind. Kui su sõbrannad on kokku puutunud meestega, kes petavad, ei tähenda see kohe, et ka sinu mees petab.

«Kõik mehed on ühesugused.» Vastupidi. Kõik mehed on erinevad ja ideaalse sobivuse leidmiseks pead kokku puutuma mitme mehega oma elu jooksul. Mõni mees ei sobi sinuga, teine sobib ideaalselt. Ära üldista.

«Stabiilsus on tähtsam kui seks.» Mitte ükski mees ei ütleks midagi sellist oma sõpradele, kuid mingil põhjusel on naistel kombeks oma seksuaalsed vajadused tagaplaanile seada. Siidist linade vahel on muidugi mõnus ja stabiilne magada, aga kas sa ei eelistaks seda, et sinu vastas on hoopis soe mehekeha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles