Ilu-lounge: tee omale aastavahetuspeoks kaunis pidulik meik

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Palju on mooduseid, kuidas aastavahetus endale meeldejäävaks muuta. Oled metsamajakeses või peenes restoranis - kaunis välimus on kindlasti tähtsal kohal ja muudab meele rõõmsaks. Seepärast tasukski meigi ja soenguga natuke vaeva näha, et pärast pilte vaadates ei oleks ebameeldivaid üllatusi.

Seekordses meigiloos keskendusin säradele ja sädelusele, mis muudab ka kõige väsinuma näo värskeks. Kindlasti tasuks särasid proovida just aastavahetuse uhketel pidudel!

1. Kõigepealt tee meigipõhi nagu ikka. Kui soovid eriti kumavat nahka, siis kanna jumestuskreemi alla sädelusega kreemi, näiteks Armani Fluid Sheer nr 0 meigialuskreemi.

2. Silmameigis kasuta kõigepealt Maybelline Color Tatoo 05 kreemjat lauvärvi, millele võid veel lisada särapulbrit lau liikuvale osale ja kulmu alla. See toob need kohad eriliselt esile ja ka lauvärve on kergem hajutada. Kasutasin Rouge Bunny Rouge Embace of cashmere 048 säravat lauvärvi.

3. Kui tahad, et ka näonahk oleks veatu, kanna põsesarnadele ja oimuluule särapuudrit. Mina kasutasin The Balm särapuudrit.

4. Joonista must lainerijoon, mis välisnurgast kergelt tõuseb. Kui tahad eriliselt silma särama panna, kasuta säravat Pupa lainerit, mille tõmbad musta laineri peale. Niimoodi saad ka peita vigu, kui lainerijoon ei tulnud kõige perfektsem välja.

5. Huultel kasuta huulepulka, mille toonivalik sõltub eelkõige riietusest. Kui soovid huuli suuremaks muuta, siis huule keskosale kanna pärlmuttertooni huulepulka või läiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles