Kolm asja, mis naisi vanemaks muudavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: La Presse/Scanpix

Väidetavalt on naiste puhul nii, et nägu ja juukseid saab meigi ning juuksevärvi abil küll muuta, kuid käte järgi saab alati kindlaks teha naise tegeliku vanuse.

Järgnevalt on välja toodud kolm asja, mis naise välimuse vanemaks muudavad, kirjutab Genius Beauty.

Varajased hallid juuksekarvad

Pole mingi saladus, et hallid juuksed võivad tekkida juba pärast 30. eluaastat. Vaadake näiteks näitlejanna Katie Holmesi, kes tähistas detsembris oma 35. sünnipäeva. Viimati tehtud fotodelt vaatab vastu küll kaunis nooruslik naine, kuid kui vaadata kahe aasta taguseid pilte Katie Holmesist, siis on temagi juustes näha halle karvu.

Kortsuline kael

Kaela eest tuleks juba noores eas hoolt kanda. Kasuta niisutavaid kreeme, milles on antioksüdante ja E-vitamiini, vastasel juhul ei saa sind aidata ka kõige parem ilukirurg, sest elastsuse kaotanud nahka on raske taaselustada. Parim moodus, kuidas vanemas eas tähelepanu kaelalt eemale tõmmata, on valida sobivaid rõivaesemeid ja soengustiile ning varjata kaela erinevate aksessuaaridega.

Hoolitsemata käed

Kui sa ei taha oma käsi kinnastesse peita nagu Madonna, siis ära piina end karmide dieetide ja raske trenniga. Poplauljatar on ideaali otsinguil liiga kaugele läinud ja tulemuseks on see, et tal pole üldse keharasva ning tema veresooned on naha alt selgelt silmapaistvad. Pole just kõige ilusam vaatepilt.

Käte eest tuleb hoolt kanda: kaitse käsi suvel UV-kiirte eest, talvel hoia käsi soojas, et külm neile liiga ei teeks. Niisuta käsi regulaarselt kreemiga ja mõtle juba noorena selle peale, et käsi võimalikult kaua nooruslikuna hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles