Looduslaps Mari Metsallik teab, kuidas haigestumisest hoiduda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Metsallik
Mari Metsallik Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Endine Playboy modell, 22-aastane Mari Metsallik on juba mõnda aega praktiseerinud eluviisi, mis võib mõnele lausa šokeerivana tunduda. Näiteks toitus tüdruk terve talve õunamahlast, ta peseb end meres ja lageda taeva all magamine pole Mari jaoks samuti võõras. Buduaar uuris Mari käest, kuidas ja millega tema külmetushaigusi ravib, kuidas suhtub ta tablettide võtmisesse ja kas ta on üldse kunagi haige olnud.

Mari, kes on 100 protsenti looduslaps, isegi ei mäleta, millal ta viimati haige oli. «Külmetushaigused on minu elus võõrad. Kuna olen väga karastunud ja tegelen taliujumisega, on minu keha suuteline ise reguleerima sooja või külma, olenemata välisest temperatuurist. Kui mässida end alati väga soojalt riidesse ning hoiduda külmast veest, nõrgeneb meie immuunsussüsteem ja võime juba ühest ainsamast jahedamast tuuleiilist haigeks jääda. Immuunsüsteem on tugev, kui kõik energiakeskused meie kehas on avatud ning töötavad laitmatult. Energiakeskuseid avardab hoolitsus, õrnus ja hellus,» selgitab Mari.

«Väga suur haiguste ja nõrga immuunsuse põhjus on vale tee elus, mis ei täida meie elu eesmärki. Inimesed, kes teavad täpselt, mida nad elus teha tahavad ja seda ka teevad, on alati tugeva tervisega. Meie energia peab minema meie eesmärgi täitmisesse. Kui teeme asju, mis meie kõrgemat arengut ei toeta, muutub keha nõrgaks ja hakkab manduma. Looduses vananemist ei eksisteeri. Loomad ei vanane, ei köhi ega nuuska. Vananemine ja haigused on ebaloomuliku eluviisi tagajärg,» sõnab Mari.

Tablettide võtmisesse ning nende positiivsesse mõjusse Mari ei usu. «Valuvaigisti teeb täpselt seda, mis ta nimigi ütleb - vaigistab valu. Aga valu on märguanne kehalt, mis annab teada, et oleme midagi tema suhtes valesti teinud ja võiksime seda muuta. Valu ei ole haigus, vaid sümptom haigusest ja sümptomit alla surudes surume ka haiguse sügavale enda sisse, sundides teda hiljem avalduma kuskil mujal keha piirkonnas tugevama valu või põletikuna,» hoiatab looduslaps, kelle selgitusel meie keha armastab meid väga ja soovib alati, et teeksime tema suhtes häid valikuid. «See, milline meie keha on väliselt, räägib sellest, millised me oleme sisemiselt. Kui me oleme pidevalt haiged, võiksime pigem vaadata üle oma mõtted ja tunded ning neid puhastada ja tervendada,» leiab Mari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles