Millised puuviljad aitavad kaalu langetada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga päev puuviljade söömine mõjub tervisele väga hästi, eriti juhul, kui su eesmärgiks on lisakilodest vabaneda. Mõned puuviljad sisaldavad toitaineid, mis soodustavad rasvade põletamist. Loe, millised puuviljad tasuks oma menüüsse lisada, et liigsed kilod kaoksid.

Greip

Paljud kaalulangetamist analüüsinud uuringud on näidanud, et greip on ideaalne kaalualandaja. Ühest uuringust selgus, et naised, kes sõid greipi iga päev kaotasid umbes 13 nädala jooksul peaaegu 10 kilogrammi oma kaalust. Nad ei muutnud oma elustiili ega toitumisharjumusi. Tasub teada, et vaid pooles greibis on 37 kilokalorit, palju kiudaineid ja selle söömine tekitab täiskõhutunde, kirjutab healthmeup.com.

Granaatõun

Uuringud on näidanud, et granaatõunas on polüfenoole ja antioksüdante, mis parandavad ainevahetust. Lisaks aitab granaatõun vähendada isusid. Granaatõuna võib vabalt nimetada superpuuviljaks, kui jutuks on kaalulangetus. Granaatõun aitab lisaks kehakaalule vähendada ka kolesterooli taset ja parandab vereringet.

Sidrun

Sidrun on ideaalne puuvili maksa puhastamiseks. Maitse järgi võib tunduda, et sidrun on äärmiselt happeline, aga tegelikult mõjub sidrun maksale hästi ja see aitab kehal paremini seedida ning rasva põletada.

Pirn

Pirnid on rikkalikud kiudainete allikad. Kui süüa kiudainerikast puuvilja, siis tekib täiskõhutunne ja see aitab kehakaalu langetamisele kaasa. Pirn on ühtlasi ka südamele kasulik ja alandab kolesterooli taset, sest selles on palju kaaliumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles