Õpeta mehele, kuidas ta sind voodis rahuldada saaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tõenäoliselt armastad oma meest ega taha teda liiga palju muuta. Kuid olgem ausad, kas sa ei tahaks muuta mõnda asja, mida mees linade vahel teeb või tegemata jätab?

Võib-olla tahad sina proovida midagi uut, kiiremat/aeglasemat, valjemat/vaiksemat? Siin on mõned nõuanded, kuidas õpetada meest linade vahel endale rahuldust pakkuma, kirjutab iDiva.

Juhenda oma meest. Vastukaja mehe tegudele olgu seksikas, mitte kriitiline ega liigselt negatiivne. Kui mees teeb midagi, mis sulle meeldib, ütle talle seda. Kui mees üritab teha midagi, mis sulle nii väga ei meeldi, siis juhi tema tähelepanu mujale.

Parim moodus, kuidas oma kirglikkus ühele tasemele viia, on pikendada eelmängu. Pikem eelmäng mõjub mehele hästi, sest sel viisil saab ta paremini oma ejakulatsiooni kontrollida. Pikendage eelmängu ja peagi on mees võimeline kauem vastu pidama ning teie vahekorrad muutuvad kuumemaks.

Muuda seks enda jaoks nauditavamaks ja õpeta mehele, kuidas ta saaks sulle naudingut pakkuda. Ilmselt tead, millised on su keha kõige erogeensemad kohad, suuna mees neid puudutama ja hellitama. Ütle talle, mida sa tunned, kui ta neid kohti puudutab.

Kiida meest, kui ta teeb voodis midagi, mis sulle meeldib, sel viisil võid kindel olla, et ta kordab seda ka järgmine kord.

Kui tahad voodis uusi asendeid proovida, siis tee ise sellega algust. Sel viisil saab mees aru, et sa tahaksid midagi uut proovida ja ta julgeb ka ise uusi asju rohkem välja pakkuda.

Oma voodielu saad vaid sina ise paremaks muuta. Kui sa ei julge midagi ette võtta, siis ära eelda, et partner teab, et sa pole praeguse olukorraga rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles