Millise mulje jätab naise korter mehele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui külastad esimest korda kellegi kodu, siis paned teatud asju tähele ja need asjad võivad selle inimese kohta nii mõndagi öelda. Märkad dekoratsioone ja nipsasjakesi, paned tähele, millised asjad on vedelema jäetud ja millised korralikult riiulites.

Mõned asjad ei tõmbagi eriti tähelepanu, näiteks see, milliseid raamatuid see inimene loeb. Mõned teised asjad on aga sellised, mida on raske mitte märgata. Mida arvavad mehed naiste korteritest? Siin on mõned näited, kirjutab Yahoo! Shine.

Kui laud on kaetud pooleli olevate projektidega...

Plussid: ilmselt tegeleb see naine käsitööga ja osadele meestele meeldivad naised, kes ise sünnipäevakaarte või kodukaunistusi välja mõtlevad.
Miinused: mõned mehed ei kannata seda, kui pidevalt käsitöötarbed laiali on ja ausalt öeldes käib see ka närvidele, et naine igat «meistriteost» Instagramis teistega jagab.

Kui köögis on aurutaja, kannmikser ja teised uhked kodumasinad...

Plussid: ilmselgelt meeldib naisele süüa valmistada. Kui teist peaks paar saama, siis sööd sa ilmselt elu lõpuni nagu kuningas.
Miinused: sa pead vaeva nägema, kui tahad selle naise välja sööma viia. Kiirtoidukohad jäävad mängust välja.

Kui kusagil jääb silma veidralt palju kondoome...

Plussid: naine harrastab turvalist seksi.
Miinused: kas purgitäis kondoome on sinu jaoks liiga palju? Kas tal on neid nii palju, sest ta seksib palju või on need kõik alles, sest naine ei seksi üldse? Kumb on parem?

Kui laual vedelevad pitsakarbid ja tühjad õllepudelid...

Plussid: ta teab, kuidas lõõgastuda.
Miinused: selline eluviis ei pruugi pärast ülikooli enam aktsepteeritav olla.

Kui magamistoas on palju karvaseid kaisuloomi...

Plussid: ta on armas naine, kes pole veel kaotanud sidet oma sisemise lapsega.
Miinused: kas ta on vanem kui 30? Kas karvaseid loomi on rohkem kui 2-3? Kas sa kõnnid tema magamistuppa ning voodilt vaatab sulle vastu karvaste loomade armee ja riiulitel on elutute silmadega portselanist nukud? See naine võib olla... omapärane.

Kui igal pool on positiivsed kirjakesed...

Plussid: paljudel edukatel inimestel on enesekindlust ja positiivsust sisendavad kirjakesed nähtavates kohtades. Need aitavad motiveerida.
Miinused: vannitoas ei näe sa end peeglist, sest terve peegel on täis kirjakesi stiilis: «Naerata! Sa oled imeline.»

Kui magamistoas on suur voodi, millel on kuhjadena patju ja tekke...

Plussid: selle naise juures magamine saab mõnus olema!
Miinused: ilmselt on ta voodi selline, sest talle meeldib kaua magada. See tähendab, et sa ärkad hommikul enne teda üles ja sa ei tea, mida peale hakata, sest oled võõras kohas. Seega sa lihtsalt lamad tema kõrval, teeseldes magamist. Võib kuluda tunde enne, kui naine üles ärkab.

Kui seintele on kleebitud plakatid...

Plussid: see on hea vestlusealgataja, sest saad küsida: «Oh, sulle meeldib ka see bänd/film?»
Miinused: kui naine on juba kahekümnendates eluaastates või vanem, siis on plakatid seinal väga veidrad. Teine lugu on siis, kui tegemist on raamitud plakatitega. Need võivad olla hinnalised.

Kui riiulitel on tohutult palju pilte lemmikloomadest...

Plussid: ta on hooliv ja kaastundlik. Selles pole midagi halba, kui talle loomad meeldivad.
Miinused: kui iga nipsasjake või pilt toas viitab sellele, et naine armastab oma kassi, siis ilmselt armastab ta ka tulevikus oma kassi rohkem kui sind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles