Anna Levandi presidendi vastuvõtu kleidi õmbleb Riina Kivilo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna ja Allar Levandi Eesti Vabariigi 95. aastapäeva presidendi vastuvõtul (2013).
Anna ja Allar Levandi Eesti Vabariigi 95. aastapäeva presidendi vastuvõtul (2013). Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Armastatud uisutreener ning kolme poja ema Anna Levandi on koos oma kalli abikaasa Allariga käinud presidendi vastuvõtul viimased viis aastat. Et pidulik sündmus leiab taas aset juba nädala pärast, uuris Buduaar Anna käest, kuidas tal balliks ettevalmistused lähevad.

Kõige olulisemaks peab Anna õige kleidi leidmist ning viimased kolm aastat on naise kleidid õmmelnud moedisainer Riina Kivilo. «Riina õmbles mulle ka kõik minu tantsukleidid, seega ta teab, mis mulle sobib ja meeldib. Usaldan tema maitset 100 protsenti. Kuna presidendi balli jaoks kleidi õmblemine ja disainimine võtab aega, siis hakkan seda Riinaga alati varakult ette planeerima. Täna ongi meil esimene kleidiproov,» räägib Anna.

Kui kaua võtab Annal aega aga meigi ning soengu seadmine? «Juuksuris läheb mul tõesti poolteist tundi, kuid meigi teen endale kodus ise ja selleks ei kulu rohkem kui 15 minutit,» tunnistab Anna, et meigikunstniku abi ta ei vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles