Lugejate vihjed: pealinna parimad kringlid

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik Narva
Kohvik Narva Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinncity palus mõne aja eest nimetada kohti, kust saab osta parimaid kringleid. Ülekaalukalt osutusid lugejate lemmikuks Narva kohviku kringlid.

Kilone kringel maksab Narva kohvikus olenevalt täidisest 7.50-10 eurot, valikus on nii magusaid kui soolaseid küpsetisi. Veel tõstsid lugejad esile Olümpia hotelli kohviku Café Boulevard kringleid – seal maksab pohla-martsipani pärg 10 eurot, apelsini-kardemonipärg 8.90.

Kuid lugejad tõstsid esile ka teisi kohti, kus kringleid tehakse. «Parim on Bi-Bi, seda olen saanud ja ei kahetse! Seal tehakse saiatooteid südamega, olgu neil jaksu pikalt vastu pidada,» kirjutas lugeja.

«Kringlisahvri kringlid on tõesti parimad ja vajadusel tuuakse ka koju kätte. Olen tellinud sealt korduvalt ning pole kunagi pettunud, ei kvaliteedis ega teeninduses,» nentis teine kommentaator.

«Minu esimene valik on Narva kohvik ja alles hiljuti sain proovida ka kahte Nordic Cake kringlit. Tõepoolest väga mahlased ja head ning hind oli ka väga ok,» kirjutas üks Tallinncity lugeja. « Igal juhul parimad kringlid, mida siiani proovitud. Kõik, kes nende kringleid söönud on, kiidavad!»

«Kaubamaja sõbra kringel! Seest on see magusa kreemise kohupiima ja kirssidega. lihtsalt parim,» kirjutas lugeja. «Kõige paremaid kringleid saab Sakus asuvast pagariärist Tammiko pagar! Head, pehmed, värsked ning imemaitsvad kringlid ja ka muud küpsetised! Vaieldamatult lemmik pagariäri,» kommenteeris teine.

«Lindaliini Kohvik, Ädala tänavas. Nende keedutaigna kringlile ei ole pealinnas vastest,» arvas kolmas.

«Regionaalhaigla söökla kohupiima-rosina kringel, kilohinnaga 6 eurot sentidega, alles tellisin ja sööjad oleksid sõrmedki ära söönud, ülimaitsev,» kirjutas üks kommentaator. «Astangul on huvitav kool, seal tehakse maailma parimaid kringleid, pirukaid ja muid imelisi küpsetisi. Sealsed noored kokad ei hoia mitte millegi pealt kokku. Nii imelised pehmed, suus sulavad,» arvas jällegi üks teine meie lugeja.

Veel kiitsid lugejad Peppersacki, Pagariliisu, Kuno Plaani, Vesivärava kohviku, Tallinna Ülikooli peamaja kohviku, Kalamaja pagarikoja, kohviku C'est La Vie, Selveri pagarite, Nõmmel asuva kohviku TiPo,  Masina tänaval asuva toidukoha Liivi Köök, Frensi ja Eliko Käsperi kringleid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles