Nutitelefonide tõttu on seljakotid jälle moes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne oma kotiga.
Cara Delevingne oma kotiga. Foto: AP/Scanpix

Viimasel ajal oleme suuremalt jaolt harjunud seljakotte nägema kooliaste, mitte täiskasvanud naiste seljas. Üha rohkem pressib aga peale uus seljakottide trend, sest naised tahavad telefoni näppimiseks käed vabaks jätta.

Debenhams teatas 18. veebruaril, et nende seljakottide müük on tõusnud 114 protsenti. 90ndate lemmiku suure menu taga nähakse nutitelefonide levikut, sest naised tahavad, et käed jääks sõnumite ja e-kirjade saatmiseks vabaks, vahendab Daily Mail.

Seljakotist on saanud selle aasta suurim hitt ja seda on ettenägelikult ära kasutanud ka supermodell Cara Delevingne, kes tuli äsja välja omanimelise kotikollektsiooniga.

Selleks, et vana kott oleks jälle kantav, tuleb aga tähele panna, et see oleks ka õiges suuruses. Kui see on liiga väike, jätab see vanamoelise mulje. Kui see on aga liiga suur, jääb mulje, et lähed matkale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles