Muinasjutuline abielu lõppes mehe rabava ülestunnistusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõbumaja.
Lõbumaja. Foto: Reuters

43-aastasel Katrinil oli seljataga 10-aastane abielu, kui ta tutvus interneti teel sarmika taanlasega, kes talle abieluettepaneku tegi ja endaga Taani elama viis.

Taani mees tundus kui unelm – romantiline, hoolitsev, lugupidav ja armastav. Katrin võttis Taani elama kolides kaasa ka oma noorima tütre, leidis töö ja asus taani keelt õppima. «Umbes poolteist aastat pärast pulmi muutus ta teistsuguseks, ilmselt hakkas õige pale välja tulema,» rääkis Katrin Õhtulehele, kuidas mees hakkas talle klammerdumist ette heitma ja tahtis üha enam üksi väljas käia.

Esialgu lubaski Katrin mehel omi teid käia, lootes, et see on ajutine, kuid siis rabas mees teda kummalise ülestunnistusega ja teatas, et käib sageli bordellides, sest sealt saab ta midagi, mida ta oma naiselt ei saa. «Ta ütles, et armastab mind ja meie kooselu kestab õnnelikult edasi, kui ma tema bordellis käimisega lepin,» tunnistas Katrin, kes sai mehe avaldusest suure šoki ja otsustas temast kohe lahutada.

Kuna Katrini ja tema tütre elu oli juba Taaniga seotud, otsustas ta siiski sinna elama jääda ning leidis mõne aja pärast enda kõrvale mehe, kellele söandas lõpuks oma südame avada. 

Hea lugeja, kas ja millises olukorras lubaksid oma mehel lõbumajas käia? Kas sellisel suhtel oleks tulevikku?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles