Lugeja kirjutab: kaunim aksessuaar on enesekindel naeratus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine24 lugejamäng kevadtrendidest kestab kuni selle nädalavahetuse lõpuni. Selle kirja autor kiidab eestlannasid ja tõdeb, et kõige parem on tänavapildis kohata enesekindlaid ja naeratavaid naisterahvaid. 

Kui mõelda kevadele, siis esimeste märksõnade juures seas meenuvad mulle kevadlilled. Kevadlill on justkui Eesti naine - karastunud, tugev ja jõuline möödunud talvest, ent esimeste soojemate päevade vältel pistab pea välja. Ja missugused on need kevadlilled ja Eesti naised? Eks ikka sihvakad kui tulbid ja erinevates värvirüüdes.

Ehk sooviksingi tänavusel kevadel enim näha neid õrnasid pastelseid toone: nii jakkidel, seelikutel, pükstel kui musisuudel. Selle kevade värvid on õrn lilla; roosa; hele-hele beež, justkui valge, kollane, sekka ka helesinist.

Eesti naise naiselikkust saab kõrvutada ka kevadise garderoobiga. Soojematel maikuuhommikutel võib selga ajada õrna siidist nõks põlvedest ülespool lendleva seeliku ja peale visata mida iganes: talvest kappi jäänud nahktagi või kauni trench coat - valik on sinu. Õhtul aga, kui õhus on tunda üha enam kevadesumedust, võib kerge seelikusaba asendada rangemalõikelise kleidiga. Ja jällegi - mis tahes pastelses toonis passib see kaunis, naiselik. Eriti sümpatiseeriks õrn helelilla, põlvedeni lõikega ja pikkade käistega. Dekoltee ei pea olema ilmtingimata kinnine, miks mitte näiteks eksperimenteerida v-kujulise kaelusega? Ja kui õhtupoolik läheb külmaks, on hea visata peale järjekordne siidist ese - õrn sall. Viimane oma lihtsuses on viimane kirss tordil.

Meik sellel kevadel peaks olema midagi mahlast ja kerget: vasevärvi sätendust kergelt üle laugude tõmmata ning suu... marjapunane. Jume aga tervisest pakatav ning särav. Küüned kogu selle värvispektri juures võiks jääda nude-tooni. See on tagasihoidlik, ent klassikaline.

Mida sooviksin näha rohkem linnapildis? Enesekindlust! Mida vähem? Ebakindlust. Naeratav ja endaga rahul olev naine on kõige kaunim, millel pilk üldse puhata võib. Naeratus on kindel aksessuaar, eriti silmapaistev veel siis, kui see õrnalt punakas-roosakalt vastu helgib.

Loe kevadtrendide mängu kohta lähemalt SIIT ja kirjuta ka oma mõtetest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles