Mida tasuks teksaseid ostes silmas pidada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud inimesed ei oska teksapükse valida. Nad ei tea, mida peaks teksaseid valides silmas pidama, seega on teksapükste ostmine nende jaoks pigem tüütu ülesanne kui nauditav osturetk.

Kui tahad osta ideaalseid teksaseid, siis siin on sulle mõned näpunäited, mida tasuks meeles pidada, kirjutab Yahoo! Shine.

Skinny jeans’id ei ole mõeldud vaid saledatele

Skinny jeans’id ehk liibuvad teksased sobivad peaaegu igale kehatüübile. Kurvikamate naiste puhul võivad need figuuri näiliselt saledamaks muuta ja tuua loomulikud kurvid esile. Sageli arvatakse aga, et kui oled veidike kurvikam, peaksid eelistama laiema lõikega pükse, kuid tegelikult võivad need jätta mulje, et oled lühike ja pontsakas.

Teksased, mis sulle sel hooajal sobisid, ei pruugi järgmisel hooajal enam sobida

Asi on nimelt selles, et teksaste disainerid võivad pükste disaini või lõiget minimaalselt muuta ilma tarbijaid sellest teavitamata. Seega kui ostsid eelmisel aastal teksad, mis sulle ideaalselt sobisid, kuid sel aastal sama brändi pükste proovides pidid pettuma, siis võib asi olla selles, et pükse on muudetud. Kui leiad teksased, mis sulle sobivad, oleks mõistlik korraga mitu paari osta.

Kallite brändide teksased ei pruugi kõige mugavamad olla

Disainerid rõhutavad pidevalt, et nende püksid on kõige paremad ja kvaliteetsemad, sest nad peavad kuidagi õigustama disainerteksaste kallist hinda. Tegelikult ei pruugi vahet olla, kas ostad teksased mõnest kallist rõivapoest või odavmüügiketti kuuluvast poest. Oluline on see, et need oleksid jalas mugavad.

Kaunistused tagataskutel võivad pükstest odava mulje jätta

Tikandid ja kaunistused võivad teksastel väga ilusad olla, kui need on tehtud näiteks teksaste külgedele. Aga üks koht, kuhu kaunistused ja tikandid kindlasti ei sobi, on tagataskud. Kui tagataskutele on kleebitud «kalliskivid» või tikitud mõni logo, siis see võib pükstest odava mulje jätta.

Head teksased ei pea olema kallid

Nagu eelpool mainitud, ei pruugi kallite brändide püksid olla jalas kõige mugavamad. Lisaks sellele on väär ka arusaam, et head ja kvaliteetsed teksased peavad tingimata olema kallid. Ka soodsatest rõivapoodides on võimalik leida häid teksaseid, pealegi on taolistest poodides võimalik leida erineva lõike ja värviga pükse. Oluline pluss odavmüügikettide juures on ka see, et sealt on võimalik leida pükse erinevate kehatüüpide ja rõivasuuruste jaoks.

Teksaseid pole lihtne ise ümber teha

Õmblemine on kunst, mida paljud ei valda. Sa võid vanadel teksastel püksisääri lühemaks lõigata või teksaseid värvida, kuid vähesed on võimelised tegema pükse ümber nii nagu professionaalid. Kui sul on tarvis teksaseid lühemaks teha või parandada, siis on soovitatav lasta seda teha professionaalsel õmblejal. Kui hakkad ise neid parandama, siis võid püksid sootuks ära rikkuda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles