Vaata, millised juuksevärvid on sel kevadel moes!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
January Jones
January Jones Foto: MARK DAVIS/AFP

Kuigi väljas on vahepeal tunda veel veidi kargemat õhku, on kevad ametlikult kätte jõudnud. Kevadel teeme oma kodus suurpuhastuse ja vaatame üle ka garderoobi. Paljud naised tahavad aga muuta ka ennast ja kõige lihtsam on alustada oma juustest.

RedBook uuris ekspertidelt, millised juuksevärvid on kevadel eriti kuumad. Siin on nende vastused.

Säravblond

Juuksur ja ilusalongide omanik Joel Warren ütles, et selle kevade üks kuumimaid juuksevärve on ühtlane hele blond nagu Cate Blanchettil või January Jonesil. Selline juuksetoon sobib kõige paremini heleda nahaga naistele, kuid samas tasuks olla ettevaatlik, et juuksevärv ei muutuks liiga valgeks või tuhmiks.

Meekarva blond tumedate juuksejuurtega

Naised, kel on tumedamat tooni blondid või helepruunid juuksed ja kes tahaksid oma loomulikku juuksevärvi säilitada, peaksid eelistama meekarva blondi nagu Cara Delevigne'il. Soengule annab sügavust see, kui paaris kohad on heledamad juuksesalgud.

Julge punane

Warreni sõnul on sel hooajal trendikas ka punane juuksetoon, kuid see pole niivõrd tagasihoidlik kui varem. Julgemad naised võiksid proovida heledat punast tooni, mis rõhutab hästi näiteks siniseid silmi.

Kaunid brünetid

Tumedate juustega naised võiksid teada, et sel hooajal on moes ühevärvilised toonid koos õrna kontrastiga. Kui su juuksed on pigem tumeda šokolaadi värvi, siis eksperdid soovitavad soengule värskust lisada «piimašokolaadi värvi» salkudega. Kui su juuksed on piimašokolaadi värvi, siis tee pehmed ja mesised salgud. Oluline on jälgida, et alustoon ja salkude värvitoon poleks liiga erinevad. Ka ombré on endiselt moes, kuid see on muutunud õrnemaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles