Video: kontuuri oma nägu nagu Kim Kardashian

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontuurimine
Kontuurimine Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ilublogija Amanda Ensing on teinud kontuurimise õpetusvideo, mis on Youtube’is üks kõige menukamaid. Kontuurimine võib muuta näo oluliselt kaunimaks ja veatumaks, kuid see nõuab ka parasjagu harjutamist.

Vaja läheb:

  1. Helendavat primer’i
  2. Valgust peegeldavat peitepulka
  3. Jumestuskreemi, mis on su nahatoonist mõni toon tumedam
  4. Jumestuskreemi
  5. Puudrit
  6. Päikesepuudrit
  7. Highlighter’it
  • Enne jumestuse tegemist puhasta nägu. Võid enne ka juba oma kulmud ära täita.
  • Esiteks kanna näole primer, mis teeb näole kauni kuma ja aitab meigil paremini püsida.
  • Seejärel kanna näole jumestuskreem, mis võiks olla pigem heledapoolne.
  • Kontuurimist alusta sellega, et täida peitepulgaga silmade alused kolmnurgakujuliselt. Sama tootega tee jutt ninale ja ülahuule kohale. Peenem vööt tõmba suunurgast kõrvade poole. Otsmikule tee peitepulgaga «puu». Veidi toodet lisa ka lõua otsale.
  • Tumedat jumestuskreemi kanna näole pintsliga. Osa sellest läheb põskedele, paralleelselt peitepulga joonega. Seejärel kanna veidi tumedat jumestuskreemi  nina külgedele. Kui sul on väga kitsas nina, siis pole seda vajagi, kui vaid väga vähe ja ninasõõrmete kõrvale. Pisut võid jumestuskreemi panna ka alahuule alla, et huuled tunduksid täidlasemad. Lisaks tuleb tumedat jumestuskreemi panna meelekohtadele ja lõuajoonele, kui tahad varjata topeltlõuga. Viimasena kanna seda otsmiku külgedele. Kui sul on väike laup, siis ole ettevaatlik, et sa liiale ei läheks.
  • Pärast seda on paras hetk jumestuskreeme laiali hajutada. Alusta silmaalustest, et need piirkonnad jääksid võimalikult heledad. Alusta väikese pintsliga ja mine üle suuremale pintslile. Kui hajutamisega tekib probleeme, võid lisada veel jumestuskreemi.
  • Järgmisena kanna näole puuder, mis võib olla läbikumav. Selles etapis võid juba meikimise lõpetada, kuid kui tahad sellist meiki, mida teeb endale Kim Kardashian, jätka päikesepuudri pealekandmisega. Selleks on sul vaja väiksematsorti pintslit. Väiksema pintsliga on kontuurimine lihtsam ja tulemus jääb täpsem. Pärast hajuta see jälle suurema pintsliga.
  • Selleks, et nägu tunduks saledam, kanna põskedele kitsa triibuna highlighteri’it.
  • Kui see tehtud, lisa põsesarnadele endale sobivat põsepuna.
  • Viimistluseks lisa veel veidi highlighter’it põsesarnade kohale, ninale ja ülahuule kohale.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles