Käed teevad vanemaks: hoolda neid õigesti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas otsid vananemise märke eelkõige oma näost? Ära unusta ka oma käsi. Värskest uuringust tuli välja, et käed on naise vanuse välja paistmisel kõige hullemad reeturid. 

75 protsenti Transformulase küsitlusele vastanud naistest avaldas arvamust, et käte järgi saab naise vanusele paremini jälile kui silmi ümbritsevate kortsukeste või hallide kiharate järgi. 80 protsenti tunnistas, et neile ei jää ka märkamata see, kui teise naise käed tunduvad vanemad kui tema üldise välimuse järgi võiks arvata, kirjutab Genius Beauty.

42 protsenti naistest märkas, et käed hakkasid tuntavalt vananema siis, kui nad olid 30ndate keskel. Arvestades seda on üllatav, et suur osa naistest oma käte eest ei hoolitse. Kui küsitlusele vastanud naistest nii paljud avaldasid muret käte välimuse pärast, siis vaid 53 protsenti neist tunnistas, et kasutab regulaarselt niisutavat kätekreemi.

Pole ka ime, et käte välimus kergesti hääbub, sest kätes on väga vähe rasva ja need puutuvad pidevalt kokku väliste ärritajatega.

Kui tahad, et su käed püsiksid kauem kaunid, pead neid regulaarselt kreemitama niisutava kätekreemiga. Seda eriti pärast vannis või duši all käimist, kui poorid on avatud ja kreem toimib tõhusamalt.

Pärast selliste kodutööde tegemist, mil käed puutuvad väga palju veega kokku, jääb tunne, et käed on eriti puhtad, need krudisevad ja on väga heledad. See pole tegelikult kätele sugugi hea. Kätel on oma loomulik happekiht, mida tuleks hoida. Seepärast tasub kodutöid tehes alati kummikindaid käes hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles