Katariina Ratasepp: laps paneb paratamatult asjad elus perspektiivi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katariina Ratasepp
Katariina Ratasepp Foto: TV3

«Padjaklubi» staar Katariina Ratasepp (27) on viieaastase poja ema. Emaks saades tekkis tal õpingutes paariaastane paus, mis muutis ellusuhtumist.

«Ma hakkasin hiljuti mõtlema, et olen 27 ja mul on viieaastane poeg, aga ma ei tunne end siiani küpse inimesena,» tunnistas Katariina Kroonikale. «Pigem tunnen praegu alles seda, et hakkan vaikselt täiskasvanuks saama.»

Kui Katariina pärast lapsega kodus oldud pausi tagasi kooli läks, oli tal esialgu küll väike hirm, ent tegutsema hakates sai ta aru, et paljud asjad olid selleks ajaks tema jaoks rohkem mõtestatud.

«Mõistsin, et ma tõesti teen seda kõike enda jaoks ja see, kui õppejõud annavad mulle negatiivset tagasisidet, juhivad tähelepanu minu vigadele, on väga tänuväärne,» nentis ta. «Võtsin kõike palju ratsionaalsemalt, sest paratamatult paneb laps asjad elus perspektiivi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles