Viis nippi koduseks spaapäevaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui ilm on kole ja välja eriti ei kutsu, siis võiks pühapäeva pühendada iseendale. Üks võimalus oleks kodu koristada, et ei peaks korralagedusega tegelema siis, kui ilmad ilusamaks lähevad. Teine, ja naistele ehk meeldivamgi, viis pühapäeva veetmiseks on aga kodus mõnusa spaapäeva tegemine.

Allwomenstalk annab mõned näpunäited, mida koduse spaapäeva jooksul võiks teha.

Näohoolitsus

Üks lihtsamaid asju, mida kodusel spaapäeval teha, on näohoolitsus. Alusta õrna näopuhastusvahendiga. Seejärel kanna näole mask, mis sobib sinu nahatüübiga. Silmadele võid panna värske kurgi viilud ja pikuta senikaua, kuni on aeg mask maha pesta. See on hea viis oma naha värskendamiseks ja silmade puhkamiseks.

Juuksed

Hoolitse spaapäeval ka oma juuste eest. Kasuta näiteks sügavpuhastavat palsamit või mõnda juuksemaski. Juuksemaski ei pea kalli raha eest poest ostma, seda on võimalik ka kodustest vahenditest teha (vaata lähemalt siit). Kõige parem oleks juuksemask juustesse kanda samal ajal, kui teed näomaski, siis saad mõlemad korraga ära pesta.

Küüned

Kui nägu ja juuksed on säravad, sea üles kodune maniküürisalong. Tee omale maniküüri ja pediküüri. Kaunid küüned muudavad naise enesekindlamaks, seega ei tohiks sõrmeküüsi kindlasti tähelepanuta jätta.

Vannimõnud

Kui tahad veelgi rohkem lõõgastuda, lase vann sooja vett täis, lisa vannisoola või -vahtu ja mõnule seal veidike aega. Pane mängima rahustav muusika, süüta mõned küünlad ja kui soovid, võid nautida ka klaasikest veini. Peaasi, et oleksid võimeline lõõgastuma.

Tee ja filmid

Päeva võiksid lõpetada mõnusa taimeteega oma lemmikfilme vaadates. Poe kallima kaissu või võta oma lemmikloom enda kõrvale, rüüpa sooja teed ja naudi parimaid linateoseid. Kas pole mitte mõnus viis päeva ja töönädala lõpetamiseks? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles