Kosmeetik: tume huulepulk sobib enamikule naistest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Richbeth Ilu- ja Disainistuudio kosmeetik ja meigikunstnik Külli Reinsalu ütleb Naistelehes, et huulepulga valikul peaks lähtuma eelkõige naise nahatoonist ja järgima mõnd reeglit.

Kosmeetiku sõnul peaksid külma nahatooniga naised eelistama sinaka alatooniga külmemaid värve. Roosaka nahatooniga naised saavad teha valiku heledat ja tumedat kirssi meenutavatest punastest toonidest. Oliivikarva nahaga sobivad aga oivaliselt šokolaadi- ja kaneelikarva pruunid toonid.

Kui huulevärvi valikul võtta aluseks silmavärv, muutuvad Reinsalu selgitusel oluliseks alatoonid: roosa, pruun, sinine ja punane. «Tumeda silmavärviga võib soovitada pruunikat burgundiat, mis toob silmad kaunilt esile. Heledatele silmadele mõjub rõhutavalt roosa alatooniga burgundia, samas sinine alatoon, mis pole liiga hele ega tume, sobib mõlema nahatüübiga,» lubab kosmeetik. «Sügavalt punase burgundia puhul tuleks jälgida ka juuksevärvi, kuna toon sobib rohkem brünettidele, luues harmoonilise terviku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles