Eesti suurim restoranikompleks läheb ümberehitamisele

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste City, büroohoone Lõõtsa 8 sarikapidu. Tehnopolis.
Ülemiste City, büroohoone Lõõtsa 8 sarikapidu. Tehnopolis. Foto: Liis Treimann

Eesti üht suurimat restoranikompleksi Ülemiste Citys hakkab ümber ehitama NCC Ehitus AS. Täna sõlmitud ca 1 miljoni euro suuruse ehituslepingu kohaselt valmivad ehitustööd septembriks.

Ligi 1800 ruutmeetri suurune ning kuni 370 istekohaga uus söögikoht rajatakse Ülemiste Citys Lõõtsa 6 asunud restorani CityPlatz ruumesse. Investeeringu suuruseks on kokku umbes 1,6 miljonit eurot.

«Ülemiste City ajaloo suurim projekt on olnud Lõõtsa 8a asuvate kolmiktornide ehitus, millega sai väga edukalt hakkama NCC Ehitus,» sõnas Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

«Meie omavaheline koostöö NCC Ehituse meeskonnaga on sujunud hästi ning usun, et tõrgeteta kulgevad ka Eesti üheks suurimaks restoranikompleksiks saavate ruumide ümberehitustööd.»

«Ülemiste City kolmiktornide projekt on olnud NCC Ehituse jaoks üks huvitavamaid väljakutseid,» märkis NCC Ehitus ASi juhataja Toomas Alle.

«Teades, et Ülemiste City eelistab alati kõige uuemaid tehnoloogilisi ning ehituslikke lahendusi, siis on meie jaoks kindlasti põnev projekt ka restoranikompleksi ümberehitamine. Anname endast parima, et Ülemiste Citys töötavad inimesed saaksid juba septembris oma lõunapausid veeta moodsas ja kaasaegses söögikohas.»

Uues restoranis hakatakse pakkuma nii Eesti, Vahemere kui ka prantsusepäraseid roogi ning köök on valmis teenindama mitu tuhat inimest päevas. Kuna tegemist on peamiselt lõunasöögi kohaga, siis on restoranis suurt tähelepanu pööratud kiirele teenindusele - toidugruppide väljastusletid on paigutatud ühtlaselt kogu restorani alale ja inimesi hakkab teenindama 7-9 kassat. Uue restorani operaator selgub lähipäevil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles