Ilu-lounge: kütkestava koolilõpetaja meik ja soeng

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik - Loore Härmat, soeng - Margit Merirand (Margit Meriranna Juuksurisalong), modell – Hanna-Rebecca.
Meik - Loore Härmat, soeng - Margit Merirand (Margit Meriranna Juuksurisalong), modell – Hanna-Rebecca. Foto: Jelena Rudi

Seekord anname nõu, kuidas teha lihtne ja kiire koolilõpupeo meik ja soeng. Kui ei ole aega end professionaalide kätte usaldada, siis on alati võimalik omandada kiireid nippe internetist, et teha meeldejääv jumestus. Loodame, et see artikkel on abiks paljudele lõpetajatele.

Meik võiks pigem olla loomulik kui tugev ja arvestama peab ka kleiditooniga ning soenguga. Julge olla isikupärane. Alati ei pea viimase moega kaasas käima, vaid tähtis on oma stiili leidmine.

Kõige tähtsam on, et nahk oleks korras ja niisutatud. Noortele sobivad kindlasti kergemad ja läbikumavad jumestuskreemid. Seepärast kasutasin jumestuskreemi asemel tooni andvat niisutavat päevakreemi BTB 13 – see on väga sobilik neile, kes tahavad nahka niisutada ja anda ka kerge katvuse ja jume. Lisaks sobib see allergikutele.

Kes veelgi lihtsamalt ja loomulikumalt tahab läbi ajada, sellele piisab ainult silmaaluste peitepulgast, mis katab tumedad varjud silmade all. Kasutasin Pupa peitepulka, mis on kergelt roosaka alatooniga ja annab seetõttu eriti värske tulemuse. Kellel on vistrikud ja probleemsem nahk, siis tal tuleb need kohad katta spetsiaalselt vistrikele mõeldud peitepulgaga, mis on ka koostiselt katvam.

Silmadel on hea kasutada pärlmuttertoone, kuna need jäävad hästi säravad ja efektsed. Julgustan noori kasutama rohkem värve ja pärlmuttertoone, sest küpsemas eas need enam nii hästi ei passi. Väga mugavad ja lahedalt noortepärased on Isadora Twist–up Eye gloss  värvilised pliiatslauvärvid – lillakas ja roheline toon sobivad väga hästi kokku ja need omakorda hajutasin valge pärlmuttertooniga.

Silmad muudab hästi ilmekaks lainerijoon, mille tegin Annemarie Börlindi musta laineriga.

Huultel ja põskedel  kasutasin tavapärase roosa asemel oranžikat tooni, mis muudab naha jumekamaks.

Soengu kommentaar Margit Merirannalt

Tupeerisin tukaosa juuksed ja tegin õrnalt kalasaba. Tagumise patsiosa keerasin ümber pea ja kinnitasin klambritega. Ülejäänud juustesse tegin kerge loki.

Sel kevadel on endiselt moes punutised ja keeratud juuksed. Veel on moes õrn lokk ja erinevad hobusesabad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles