Kuidas mehele külge lüüa?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole mingi saladus, et mehed naudivad seda, kui naised nende juurde astuvad ja vestlema hakkavad. Kuidas seda aga õigesti teha?

Ajakiri Men's Health viis läbi uuringu, millest selgus, et 55 protsendi meeste arvates on see väga seksikas, kui naine neid «taga ajab», kirjutab Women's Health Magazine.

Suhteekspert Matthew Hussey ütles, et täpselt nagu naised, tahavad ka mehed tunda, et nad on atraktiivsed ja ihaldusväärsed. «Meestel on samad ebakindlused kui naistel, seega mehe jaoks on see meelitav, kui naine temast huvi tunneb,» selgitas Hussey.

Hussey jagas ka mõned nõuanded, kuidas võiksid naised meestele läheneda. Esiteks, kui märkad nägusat meest, ürita temaga silmside leida. «Kõigepealt vaata tema poole vaid hetkeks, andes märku, et oled teda tähele pannud. Teist korda vaata teda juba kergelt naeratades, andes märku, et sa nägid teda ja tunned tema vastu huvi,» soovitas Hussey.

Järgmisena võiks talle kerge käežestiga märku anda, et ta võiks sinu juurde tulla. Kui ta sinu juurde jõuab, palu temalt teenet. «Kui olete baaris, ütle mehele näiteks: «Kas sa võiksid korraks mu jakki hoida, kuni ma need joogid oma sõbrannadele viin?». Kui ta tuleb sulle vastu, täna teda pärast ja uuri, kuidas ta õhtu on läinud,» pakkus Hussey välja.

Tasuks teada ka seda, et meestele meeldivad komplimendid. Kiida kasvõi mehe käekella, öeldes, et oled oma isale käekella otsinud ja mehe kell jäi sulle silma. Küsi temalt näiteks seda, kust see kell on soetatud.

«Kui olete paar minutit vestelnud – ja flirtinud –, astu mehele lähemale ja ütle: «Siin on minu telefoninumber. Helista mulle mõnikord.» Uskuge mind, see toimib,» sõnas Hussey.

Ühe asja suhtes tasuks aga tähelepanelik olla. Kui tajud vestluse käigus, et mees pole eriti huvitatud (ta annab sulle ühesõnalisi vastuseid, tundub, et tal on igav või ta vaatab ruumis hajameelselt ringi), ürita olukorrast kiirelt pääseda.

«Kui märkad mõnda teist nägusat meest, ütle oma vestluspartnerile, et temaga oli tore rääkida, aga sa nägid just üht vana sõpra, kellega pole ammu suhelnud,» soovitas Hussey. Ära ole pahana, kui ühe mehega ei tulnud midagi välja. Kõigi inimestega polegi võimalik sidet luua. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles