Vaata, millised olid välismaal 2013. aasta kõige veidramad lastenimed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Välismaiste populaarseimate lastenimete edetabelite tipust võib leida Noah ja Sophia. Aga kui uurida, millised olid kõige veidramad nimed, mida lastele eelmisel aastal pandi, siis muutuvad asjad... huvitavaks.

Näiteks on välismaal hakatud populaarseid nimesid kokku kirjutama, et kokku tuleks üks originaalne moodustis (Charlotterose, Marcusjames), samuti on ingliskeelt kõnelevates riikides täheldatud, et vanaaegsed nimed (Hypatia, Thisbe, Romilly, Calisto) on taas populaarsust kogumas, kirjutab Today.

Kui vaadata kõige omapärasemate nimede edetabelit, siis on üllatav see, et mõnda nime ei esine mitte korra või paar, vaid lausa 8-9 korda. Tekib küsimus, kas me tõesti tahame, et meie laste nimed oleksid niivõrd originaalsed, et neist võivad naerualused saada?

Siin on Nameberry koostatud nimekirjad 2013. aasta kõige omapärasematest lastenimedest. Sulgudes on antud arv, mitu korda nime eelmisel aastal kasutati.

Tüdrukud:

  1. Vanellope (63)
  2. Pistol (9)
  3. Happiness (8)
  4. Pemperley (8)
  5. Envie (7)
  6. Rarity (7)
  7. Charlemagne (6)
  8. Ransom (5)
  9. Sierraleone (5)
  10. Snowy (5)
  11. Temprince (5)

Poisid:

  1. Jceion (10)
  2. Hatch (8)
  3. Tuf (8)
  4. Xzaiden (7)
  5. Charger (6)
  6. Forever (6)
  7. Kyndle (6)
  8. Power (6)
  9. Warrior (6)
  10. Subaru (5)
  11. Vice (5) 

Mõnevõrra üllatuslik on fakt, et lastele pannakse nimedeks sõnu, mille tähendus ei pruugi kõige ilusam või kõlavam olla (pistol - püstol, revolver; ransom - lunaraha; hatch - kooruma, hauduma; charger - laadija; vice - pahe). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles