Kersti Heinloo: olla näitleja ja üksikema tähendab enesele pidevat andestamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Heinloo
Kersti Heinloo Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Näitleja Kersti Heinloo (38) võttis viimasel teatripäeval vastu parima naisnäitleja tiitli. Kahe rolli – näitleja ja ema – ühitamisel on teda palju aidanud vanemad, kelle harmoonilist kooselu vaadates tunneb Kersti väikest kadedust, sest tema laste peremudel on teistsugune.

Üksikemaks olemise juures on Kersti sõnul vast kõige keerulisem see, kui lastel tekib küsimusi ja ta peab mingeid asju üle mõtlema. «See võib olla vahel üsna talumatu,» nendib ta Eesti Naise juuninumbris. «Sest ka minu peas on ju olnud muster emast ja isast koos. Ainult et elu on sundinud sellest lahti laskma.»

Kersti on mõelnud, et olla näitleja, ema ja üksikema, tähendab enesele pidevat andestamist. «Et sa ei saa olla kogu aeg laste juures,» täpsustab ta. «Või kui ei suuda alati töiselt keskenduda, et ainult rolliga tegeleda. Sest sa lihtsalt pead minema lapsele lasteaeda järele. Või tõusma hommikul kell 6.40, et vanem poeg kooli saata.»

Loe pikemalt  Eesti Naise värskest numbrist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles