Milline näeb välja supermodelli tavaline päev?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Supermodell Alessandra Ambrosio (33) rääkis ajakirjas Haute Living Los Angeles sellest, milline näeb välja tema tüüpiline päev. Naine rääkis oma toitumisharjumustest, trennidest ja kõigest muust, mis supermodelli päeva sisse mahub.

Järgnevalt on välja toodud Ambrosio tavaline argipäev.

7.00: Ärkan, pesen hambaid ja seejärel suudlen oma kihlatut ning lapsi. Lähen kööki ja naudin hetke iseendaga enne, kui teised üles ärkavad. Vaatan oma e-kirju ja viin end kurssi oma kaubamärgi ále by alessandra tegemistega, kui maja on veel vaikne.

8.00: Äratan lapsed üles ja sööme hommikust. Tavaliselt on hommikusöögiks laual munad, inglise muffinid, puuviljad ja minu jaoks ka kohvi. Pärast hommikusööki panen tütre kooliminekuks valmis.

9.00: Viin oma tütre, Anja (5-aastane), lasteaeda ja poja, Noah'i (2-aastane), mängurühma. Mulle ei meeldi neist eemal olla, aga sel viisil saan paari tunni vältel tegeleda tööasjadega.

9.30: Pilatese trenn, kus saan kokku sõbrannaga ja saame natuke naistejuttu ajada. Iga päev tuleb end liigutada ja mulle meeldib, kuidas pilates tekitab tunde, et ma olen pikk ja sihvakas.

10.45: Pärast trenni astun kohvikust läbi ja võtan ühe kohvi, seejärel suundun koju duši alla ja riideid vahetama. Kodus vaatan uuesti oma e-kirju ja helistan oma esindajale ja publitsistile, lepime kokku eesootavates töödes ja üritustes.

12.30: Võtan Noah'i mängurühmast ja lähme koos kaubanduskeskusesse. Vaatan, kuidas mu kaubamärgil läheb ja ostan mõned asjad ka endale. Seejärel lähme lõunat sööma.

13.45: Lähme koos Noah'iga muusikatundi. Mulle meeldib vaadata, kuidas ta maailma avastab ja teiste lastega suhtleb. See on täiesti hullumeelne, kui kiiresti lapsed kasvavad.

15.00: Võtan Anja lasteaiast peale ning viin tema ning Noah'i külmutatud jogurtit sööma, seejärel lähme parki, et lapsed saaksid mängida. Üritan lapsi võimalikult palju õue viia, et nad naudiksid lapsepõlve ja seda, et neil pole ühtki muret.

19.00: Panen lastele mõne multifilmi mängima ja hakkan end õhtusöögiks sättima.

20.30: Panen lapsed voodisse, teen neile mõlemale musi ja kontrollin, et lapsehoidjal on kõik vajalik käepärast. Seejärel lähme koos kihlatu ja sõpradega õhtusöögile.

21.00: Õhtustame Los Angeleses asuvas Katsuya restoranis. Jaapani köök on minu nõrkuseks ja Katsuya on üks parimaid L.A.-s.

23.00: Jõuame koju. Pean varakult voodisse minema, sest hommikuks on üks kohtumine kokku lepitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles