Ikea uuris, mis toimub inimeste magamistubades

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud magamistoad üle maailma on sisustatud just tänu Ikeale. Nüüd tundis sisustuskaubamaja aga lisaks magamistubade sisustamisele huvi ka selle vastu, mis nendes magamistubades tegelikult toimub.

Nimelt viis Ikea hiljuti kaheksas suures riigis läbi küsitluse, et uurida veidike inimeste hommikuste harjumuste ja tegemiste kohta magamistoas. Selgus, et näiteks Moskvas elavad paarikesed kipuvad rohkem hommikuti seksima kui teiste suurlinnade elanikud, kirjutab Women's Health Magazine.

Ikea küsitluses osales kokku 8292 inimest New Yorgist, Berliinist, Londonist, Pariisist, Shanghaist, Moskvast, Stockholmist ja Mumbaist.

Kui New Yorgis ütles vaid 9 protsenti ilma lasteta paaridest, et nad seksivad hommikuti, siis Moskvas naudib hommikust seksi 14 protsenti paaridest. Viimasele kohale tuli Shanghai, kus hommikust seksi eelistab vaid 1 protsent paaridest.

Veel uuriti selle kohta, kui paljud paarid hommikuti kallistavad. Üle maailma oli see protsenti keskmiselt 17 (New Yorgis kallistab hommikuti vaid 15 protsenti paaridest).

51 protsenti paaridest tunnistas, et nad ei räägigi partneriga hommikuti.

On arusaadav, et mõnikord tahavad inimesed üksi olla, kuid hommikune kallistus võiks ikkagi olla kõigi paaride päevakavas.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles