Eesti tippmodell Sandra tahaks olla rohkem tuntud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellisaate võitja Sandra Ude oma kallima Siimuga.
Modellisaate võitja Sandra Ude oma kallima Siimuga. Foto: Maksim Toome

Naisteleht uuris telesaate «Eesti tippmodell» osavõtjatelt, kuidas neil pärast saadet on läinud. Kolmanda hooaja võitja Sandra Ude tunnistas, et töötab täiskohaga Sportlandis ja on seetõttu mitmest modellitöö võimalusest loobunud. 

Väga kiire eluperiood selja taga, pole Sandra veel saate peavõitu, aastast lepingut Elite Model Managementiga realiseerinudki. «Ma ei ole veel sinna läinud, kuid me saate produtsendiga tegeleme sellega,» sõnas ta ja lisas, et läheb juunis elukaaslasega saatest võidetud preemiareisile Rio de Janeirosse.

Pärast saadet on Sandra osalenud rohkem moeetendustel kui fotosessioonidel, korra on ta proovinud kätt ka õhtujuhina. «Usun, et paljud kardavad mind praegu üldse kusagile kutsuda, kuna arvavad, et mu modellisaate leping kehtib veel ning tuleb nõusolekut küsida,» oletas ta. «Kui aus olla, siis tahaksin olla rohkem tuntud, kui praegu olen. Kui saade veel kestis, vaadati minu poole väga palju ja küsiti autogrammegi. Nüüd tundub, et inimesed unustavad väga ruttu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles