Üksteist märki, et oled abielus selle ühe ja õigega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled kellelegi juba jah-sõna öelnud, siis ilmselt tead oma sisimas, et tegemist on sinu jaoks õige inimesega. Kõigile neile, kes aga aeg-ajalt kahtlevad, kas nad on õige valiku teinud või mitte, toome portaali Good Housekeeping abiga üksteist märki, mis näitavad, et sinu kaasa oma see üks ja ainus.

1. Ta uhkustab alati sinuga. Kui saad tööl ametikõrgendust või võidad mõne raadiomänguga kontserdipiletid, siis ta räägib sellest ka oma sõpradele ja pereliikmetele, sest ta on vaieldamatult sinu suurim fänn.

2. Ka pärast aastaid kestnud kooselu on ta sinu rüütel valgel hobusel. Ta avab sulle uksi, aitab poekotte tassida või võtab su lausa sülle, et sind autost diivanile viia, sest sa oled terve päeva kontsi kandnud ja su jalad on tohutult väsinud.

3. Ta ei ürita sind muuta. Ta teab, et sa tekitad temast rohkem segadusi, et sa armastad kasse (ja tema koeri) või et sa ei oska süüa teha, kuid need asjad ei häiri teda.

4. «Ma igatsen sind» pole lause, mida sa niisama talle ütleksid. Sa ütled seda, sest sa tõesti tunned nii. Isegi kui te olete lahus olnud kasvõi paar tundi.

5. Sa võid tema ees ilma piinlikustundeta nutta. Ta teab täpselt, millal ta peaks sinu pärast muret tundma ja millal sul on lihtsalt vaja end tühjaks nutta või kui mõni film või seriaal on sind liigutanud.

6. Kui sõbrannad kurdavad oma meeste üle, siis oled sina vait, sest sul pole midagi rääkida. Sa ei taha oma kallimaga pidevalt uhkustada, aga sa lihtsalt ei puutu kokku taoliste muredega, mis neil oma meestega on.

7. Ta on sinu perega lähedane ja on sind ka enda perega tuttavaks teinud. Ta võib su isale või vanaemale kõhklemata helistada. Ja sina lähed tema vennapoja sünnipäevale ka siis, kui kallim ei saa kaasa tulla.

8. Ta hoolib su sõpradest. Kui su sõbrannal on halb päev olnud, pakub mees välja, et sa võiksid minna sõbrannaga aega veetma või kutsub ta koos teiega õhtustama. Kui ta pole tükk aega mõne su sõbra või sõbranna nime kuulnud, siis uurib ta ise sinult, kuidas neil läheb.

9. Ta laseb sul end välja elada. Mõnikord ajab mõni asi sind niivõrd närvi, et sa tahad sellest ikka uuesti ja uuesti rääkida. See ei häiri teda. Ainuke asi, mis teda segab, on see, et sa oled ärritunud ja ta tahab, et su tuju läheks paremaks.

10. Ta ütleb sulle mõnikord niisama, et sa näed kuum välja. See võib juhtuda päeval, kui su juuksed on pesemata või kui sa pole jõudnud end veel meikida.

11. Te võite koos reisimas käia ilma pidevalt vaidlemata. Ilmselt oled näinud (või ise olnud) paare, kes vaidlevad, kus võiks lennujaamas süüa. Teie võite aga ka kõige igavamaid asju koos teha ilma selle üle vaidlemata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles