Kümme asja, mida noorpaari vanemad ei tohiks pulmas iialgi teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

TLC populaarse telesaate «Wedding Island» staar Sandy Malone on pulmakorraldajana märganud, milliste piinlike eksimustega on mõni noorpaari vanematest pulmas hakkama saanud. Selleks, et teistel õnnestuks oma pidupäeva säästa, jagab ta portaalis Brides nõu, mida pruudi ja peiu vanemad peaks vältima.

  1. Ära jää hiljaks. Pruudi ja peiu vanemad on niivõrd olulised pulmakülalised, et enamasti jäädakse neid ootama ja kõik muud tegevused lükatakse selle võrra edasi. See võib omakorda põhjustada suurt segadust ja stressi noorpaarile.
  2. Ära hakka tähelepanu nuruma või fotograafi endale hõivama. Kui oled liiga palju joonud, siis hoia tantsupõrandalt eemale. Kahtlemata pole lapse pulm koht, kus oma pildieelistustega fotograafe tüüdata.
  3. Kui sa ei aidanud pulmi planeerida, siis hoia pidupäeval oma suu lukus ja hoidu sekkumast. Korraldajatel oma kindel nägemus ja plaan, kuidas pidu peab toimuma. Suure tõenäosusega on iga väiksemgi detail enne noortega läbi arutatud ja paika pandud.
  4. Ära joo end purju. Kõik võtavad pulmas veidi napsu ja tähistamises pole midagi halba, kuid ära unusta, et pulmas filmitakse ja tehakse palju pilti.
  5. Ära kanna pulmas valget ega valge variatsioone. Mõtle, mis värvi kleiti kandis su oma ema sinu pulmas?
  6. Ära ürita oma riietust klappida peo värvidega, kui seda pole palutud. See nõue kehtib eelkõige emadele, kes tahaksid välja näha sellised, nagu on pulmas pruutneitsid. Kui pruut pole seda soovitud, ei tohiks seda omaalgatuslikult teha.
  7. Ära unusta, et oled vanem, mitte «üks noortest». Käitu nagu täiskasvanu ja hoidu liialt ülemeelikutest mängudest, mis on sobilikud vaid nooremale generatsioonile.
  8. Ära flirdi teenindajatega. Alkoholiuimas ei pane mõni vanem kahjuks tähelegi, et hakkab oma flirdiga teenindajaid häirima. Nad on pulmas selleks, et oma tööd teha. Ära tee noorpaarile häbi.
  9. Ära näita välja oma vastumeelsust lapse partneri või tema pere vastu, isegi kui nad sulle sugugi ei meeldi. Sa ei saa kunagi kindel olla, et keegi ei kuule pealt, kui neid maha teed. Ole oma sõnu valides väga hoolikas.  
  10. Ära ütle kunagi oma lapse pulma kohta «meie pulm». See pole sinu pulm. See päev on täielikult vaid sinu lapse ja tema kaasa pidupäev. Pea see meeles ja see aitab sul vältida pea kõiki probleeme, millest eelnevalt juttu oli.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles