Neli jututeemat, mida naised ei taha partneritega arutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned naised jagavad oma elu avalikult Facebookis - nad teavitavad teisi sellest, mida lõunaks sõid, kellega nad kinos käisid või millega nende pisike järglane on hakkama saanud. Hoolimata sellest, et need naised jätavad väga avameelse mulje, on ka neil jututeemasid, mida nad hea meelega ei puuduta, ka oma lähedaste seltsis mitte.

Järgnevalt on välja toodud neli jututeemat, mida naised teistega arutada ei taha, kirjutab Female First.

Seks. Kui seksist üldises plaanis rääkida, siis pole paljudel selle vastu midagi. Aga kui keegi tahab, et sa detailsemalt oma voodielust räägiksid, siis muutuvad paljud naised tõenäoliselt häbelikuks. Naised ei taha jagada, kui mitmel korral on nad seksi ajal orgasmini jõudnud või mitu voodikaaslast on neil olnud. See on isiklik informatsioon, mida ei taheta sageli ka oma elukaaslasele rääkida.

Kehakaal. Sa võid ju üritada naise kehakaalu tema välimuse põhjal pakkuda, kuid fakt on see, et naine ei avalda mehele kunagi, kui palju vähem või rohkem ta mehest kaalub. Kehakaal on aegade algusest naisi ebakindlaks muutnud ja naistele valmistab ainuüksi kaalule astumine piisavalt stressi.

Terviseprobleemid allpool vööd. Kui naisel on suguhaigus, tugev menstruatsioon või sissekasvanud karv väga ebamugavas kohas, siis miks sa arvad, et ta tahab sellest sinuga rääkida? Ei taha!

Sissetulek. Kui naine teenib palju, siis arvatakse sageli, et ta on pidanud selleks mõne kõrgemal kohal oleva mehega magama. Kui naine ei saa väga palju palka, siis arvatakse, et ta sobib paremini kodus lapsi kasvtama kui kontorisse. Inimestel on eelarvamused, seega naised eelistavad pigem rahast mitte rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles