Kuidas saada mehi endale lähenema?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljudel vallalistel suhet otsivatel naistel esineb väljas käies probleem - mehi on, aga keegi nendest ei lähene sulle.

Tegelikkuses on palju põhjuseid, miks mehed ei tule ilusate naistega rääkima. Enamik nendest põhjustest on seotud mehe enda ebakindlusega, vahendab Yourtango.com. Naised saavad aga oma käitumisega mehi julgustada endale lähenema.
 

1) Jälgi oma kehakeelt - Oluline on tähele panna, mis sõnumit sa välja saadad oma kehakeelega. Tuleb vältida poose ja liigutusi, mis tõrjuvad inimesi eemale, näiteks oma käte ja jalgade ristamine. Alati peaks olema hea rühiga, kuid peab vältima kramplikkust, mis väljendab vaenulikkust. Seina või baarileti peale nõjatumine võib mõjuda põlastavalt  ja ei näita huvi välja.

2) Hoia silmsidet - Kui inimesed muutuvad närviliseks, kipuvad nad silmsidet vältima. See näitab välja aga ka huvi puudumist ja ükskõiksust. Kuid liiga pikalt silma vaatamine võib tunduda ebaviisakas ja solvav. Selleks peab õppima oma silmadega võrgutama: püüa mehe pilk ja vaata talle ligikaudu kolm sekundit otsa. Seejärel vaata mujale ja naerata. Paari minuti pärast proovi teha samamoodi. See võrgutav silmside väljendab selgelt, et sul on tema vastu huvi.

3) Naerata - Naeratamine on parim viis huvi ülesnäitamiseks ning näitab, et sa oled suhtlusaldis. Sa võid harjutada naeratamist peegli ees veendumaks, et su naeratus tundub loomulik ja kutsuv. Võltsnaeratus ei toimi kunagi hästi. Õpi naeratama ka silmadega - see võib olla kõige kütkestavam omadus sinu juures.

4) Hoidu rahvamassidest - See, kellega sa koos viibid, mõjutab suurel määral, kui suure tõenäosusega mehed sulle lähenevad. Kui sa lähed välja eesmärgiga mehi kohata, siis mine pubisse või klubisse maksimaalselt kahe sõbrannaga.Kui sa ümbritsed ennast paljude naistega, siis mees ei pruugi julgeda sulle läheneda. Samamoodi ei tasu viibida koos meessoost sõpradega - siis tundub, et sa oled juba hõivatud ja ei tunne võõraste meeste vastu huvi.

5) Lähene vajadusel ise - Vahel võib juhtuda nii, et mida iganes sa ka teeksid, mees lihtsalt ei tule sinuga rääkima. Sellistel juhtudel tasub ise esimene samm teha. Kui sul on suur soov mingi mehega tutvuda siis ära hoia ennast tagasi. Kui sa näitad ise initsiatiivi välja, siis see võib mõjuda väga kütkestavalt ja jätad endast enesekindla mulje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles