Neli mõtet, millest armastuse leidmiseks tuleb loobuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Põhjus, miks sa endiselt vallaline oled, võib olla sinu mõtteviisis. Selleks, et oleksid armuelus võimalikult edukas, tasub loobuda teatud põhimõtetest.

Yourtango.com toob välja neli levinud põhimõtet, mis takistavad naistel enda kõrvale mees leida:
 

 «Ma tahan suhet, aga mulle ei meeldi kohtamas käia»

Tegelikkuses on see praktiliselt vältimatu samm mehe leidmise juures. Erinevate inimestega kohtingutel käimine võimaldab sul leida tõelist armastust. Naistele aga ei pruugi see protsess meeldida, sest nad kardavad, et jäävad igaveseks kohtama või ei leia mitte kedagi sobivat.

«Ma tahan head meest, aga ma ei taha kedagi, kes on...»

...paks, lühike, kiilanev, ilma kõrghariduseta, vaene. Paljud naised seavad endale mehe otsimisel taolised kriteeriumid. Kuid häid mehi leidub igas suuruses ja erineva haridustasemega. Ära vähenda teatud juurdunud põhimõtetega oma meeste valikut. Kunagi ei tea, millise välimusega mees võib sulle perfektseks osutuda.

«Ma tahan meest, kes seoks ennast minuga enne seksi»

Uuringute järgi on 98 protsenti meestest nõus suhtesse astuma ainult peale seksi. Seks on meeste jaoks väga oluline ning neil on vaja enne suhet teada, et tal klapib naisega ka voodis. See ei tähenda, et seksiga peaks kiirustama, aga lihtsalt tuleb arvestada, et teatud hetkel mehed tahavad seda.

«Ma tahan armastust, aga ta peab mind ise leidma. Ma olen tüdinenud tema otsimisest»

Tõeline armastus ei saa sinu juurde tulla, kui sa ise selle nimel mitte midagi ei tee. Kui sa ei käi väljas ja põhimõtte pärast väldid internetis tutvumisportaale, siis ei saa sinuga ka midagi head juhtuda. Uutele tutvustele avatud olemine ja enda initsiatiivi näitamine on kaaslase leidmise juures väga oluline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles