Uku Suviste armulõõm noore modelli Sandraga kestab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste suurejooneline ja raju sünnipäevakontsert klubis Teater. Uku koos kallima Sandra Daškova'ga
Uku Suviste suurejooneline ja raju sünnipäevakontsert klubis Teater. Uku koos kallima Sandra Daškova'ga Foto: Klubi Teater

Uku Suviste (32) südame röövis aasta eest modell Sandra Daškova (22). Paar andis Naistelehele intervjuu, rääkides armastusest ja oma suhtest lähemalt.

Ukul on selja taga mitu pikaajalist suhet, kuid kümme aastat nooremas Sandras näeb ta siiski enda jaoks võrdset partnerit. Ka kodune kasvatus on meest suhetes mõjutanud. «Olulisim põhimõte, mille olen kodust saanud, on teist inimest austada ja väärikalt kohelda,» arvab Uku. Väga tähtis on ka ennast täielikult usaldada, sest siis usaldad ka teisi ja teised usaldavad sind.

Sandral ja Ukul on ühine pesa ning naine saadab meest ka tema esinemistel. Seega veedetakse koos iga vaba hetk. Sandra räägib, et kõige esimesena märkas ta Uku juures härrasmehelikkust ja lähemalt tutvudes jäi silma mehe romantilisus. «Ma polnud varem sellist meest kohanud ja mul on siiralt hea meel, et meie tagasihoidlikust sõprusest arenes midagi ootamatult maagilist ja ilusat…,» mõtiskleb naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles