Veidrad põhjused, miks partnerid on oma kallima maha jätnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

 Endale sobiva partneri leidmine ei ole enamasti kerge. Vahel võivad ka väga imelikud asjaolud olla põhjuseks, miks suhe katkiseks jääb.

Lugejad kirjutavad Yourtango.com portaalis veidraid põhjuseid, miks nad on oma kaaslase maha jätnud.
 

1) Naisel oli väga halb stiilitunnetus – «Üks kord ma jätsin maha tüdruku, sest talle meeldisid minu kõige koledamad riided. Teda erutasid need riided, mida ma pidasin väga maitsetuks, ning aja möödudes hakkas see mind väga häirima. Pidin temast loobuma.»

2) Naine tegi õigekirjavigu – Mõnedele meestele on oluline, et naistel oleks korrektne keelekasutus. «Kord jätsin maha naise, kes kasutas pidevalt slängi ja lühendas lauseid.»

3) Naine ei joonud vett – «Läksin tüdrukust lahku, sest ta ütles, et talle ei meeldi vesi. Selle asemel jõi ta ainult magustatud gaseeritud jooke. Pidasin seda rumalaks ja väga imelikuks.»

4) Mehel olid koledad küüned – «Mulle meeldis üks mees väga pikka aega. Kui ma õppisin teda lähemalt tundma, siis avastasin, et ta ei lõiganud mitte kunagi oma sõrme- ega varbaküüsi. See oli kohutavalt jälk.»; «Kaotasin mehe vastu huvi, sest tema küünealused olid pidevalt mustad ning see tekitas minus suurt vastumeelsust.»

5) Naine lõikas oma juuksed maha – «Minu sõber jättis oma tüdruksõbra maha, sest tal olid pikad juuksed ja lasi need maha lõigata. See üllatus ei meeldinud mehele üldse ning ta tegi tüdrukuga lõpparve.»

6) Mees ei nõustunud oma juukseid lõikama – «Ma ei andnud mehele võimalust, sest tal olid pikad juuksed, mis mulle ei meeldinud. Ta ei nõustunud neid ka maha lõikama.»

7) Naine väitis, et mulle meeldivad loomad rohkem tema – «Käisin tüdrukuga kaks kuud, aga loomade juuresolekul muutus ta veidraks. Ühel õhtul jättis ta mu maha, sest ta väitis, et pööran loomadele rohkem tähelepanu kui temale. Tuli välja, et ta oli loomade peale armukade.»

Hea lugeja, mis veidral põhjusel oled sina pidanud oma kallimast loobuma?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles