Tallinn Dolls tähistab viiendat sünnipäeva eksklusiivse moeetendusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls looja Mari Martin oma emaga.
Tallinn Dolls looja Mari Martin oma emaga. Foto: Kersti Niglas

Teisipäeval, 22. juulil tähistatakse Kadrioru pargiansambli ja Kadrioru lossi 296. sünnipäeva. Selle raames tuleb suurejooneliselt lavale ka moebränd Tallinn Dolls.

Kadrioru pargi sünnipäevapeo lõpetab eksklusiivne Tallinn Dollsi viienda sünnipäeva moeetendus Spring/Summer kell 21.00 Kadrioru Lillaias. Koostöös Kadrioru lossi 296. sünnipäevaga toimub uut kollektsiooni tutvustav ja viiendale sünnipäevale pühendatud moeetendus – vabas õhus Kadrioru lossi aias. Moevaatemäng on üles ehitatud Tallinn Dollsile omaselt suurejooneliselt, miksides nii moekunsti kui ka muusikat.

Õhtu naelaks on kindlasti pidulike kleitide piiratud kollektsioon. Etendust saadab live-bänd, kelle esituses tuleb ühtlasi esmaettekandele ka Tallinn Dollsi jaoks loodud lugu. Modellidena astuvad lisaks professionaalsetele modellidele laval üles tuntud avaliku elu tegelased ja Tallinn Dollsi patroonid: Maria Avdjushko, Getter Jaani, Karin Rask, Birgit Õigemeel, Liis Lemsalu jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles