Marten Kuningas loobus hallist pealinnaelust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits / Postimees

Viis aastat tagasi superstaarisaates kolmanda koha võitnud Marten Kuningas (28) räägib Kroonikale, kuidas ta otsustas Tallinnast rahulikumasse kohta kolida.

Juunis loobus Marten oma kallist pealinna üürikorterist ja kolis elama oma vanemate suvekodu hoovimajja Käsmu. Seal on nad perega suvitamas käinud üle paarikümne aasta ning sealt pärinevad ka paljud head mälestused lapsepõlvest.

Lauljale meeldib looduses palju aega veeta ja tunneb, et väga hea on pärast linnamelu end metsas laadida. «Minu kolimise põhjus oli praktiline-emotsionaalne,» sõnab mees. Samal ajal salvestab Marten ka uut albumit, mis kannab nime «Praktiline mees». Enamik nendest lauludest on küll kirjutatud Tallinnas, aga salvestatud Käsmus. «Enamasti ei näe ma ennast praktilise mehena. Aga ma ikkagi ju püüdlen sinnapoole,» mõtiskleb mees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles