Paarid, kelle suhe on hukule määratud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõige hullemad paarid on need, kes on suhtes eelkõige välistel põhjustel ja lepivad sellega. 

Allwomenstalk toob välja seitse kõige hullemat tüüpi paari:

1) Paarid, kes saadavad liiga palju sõnumeid – Sellises suhtes inimesed saadavad üksteisele kogu aeg sõnumeid, aga ei räägi kunagi telefoni teel ega näe päriselus. Nad ei ta isegi oma partneri silmavärvi, sest nad vaatavad kogu aeg ekraani. See on üks kõige hullemat liiki paare, kes on suhtes ainult tänu tehnoloogiale.

2) Meeleheitel ja üksteisest liialt sõltuvad paarid – Need paarid peavad kõike tegema käsikäes. Lisaks sõltuvad nad üksteisest väga palju ja ei suuda veeta päeva lahus. Kui nad peavad tund aega lahus olema, siis helistavad teineteisele ja kurdavad, et igatsevad oma kallimat. Nad lihtsalt ei oska olla üksi ja hakkama saada iseseisvate inimestena.

3) Facebooki-sõltlased – Seda tüüpi paaridel on kõige olulisem oma sõpradele-tuttavatele teada anda, kui õnnelikud nad on, isegi kui suhtes on probleeme. Nad postitavad internetti sadu pilte, kus nad musitavad ja väljendavad staatustega oma armastust. Sõpradele oma suhtest kuulutamine on nende jaoks olulisem kui kahekesi koos aja veetmine.

4) Liigsed tegutsejad –Sellistele paaridele meeldib musitada ja nad teevad seda igal võimalikul hetkel. Nad ei suuda oma käsi teineteisest eemal hoida ja ei hooli, kas nende ümber on veel teisi inimesi. Kui nad ei musita, siis viibivad nad vaikuses, sest neil pole millestki rääkida Nende terve suhe rajaneb üksteisele helluse näitamisel.

5) Väga materiaalsed paarid – Sellised paarid on ainult selle pärast koos, et üks osapool on rikas. Kui nad lähevad tülli, siis lepivad nad ära üksteisele kalleid kingitusi tehes. Emotsionaalne ja vaimne side kahe inimese vahel puudub.

6) Liialt laisad paarid – Selline suhe on siis, kui kaks inimest ei sobi kokku ja nad teavad seda, aga nad ei viitsi lihtsalt lahku minna. Nad on nii kaua suhtes olnud ja on mugavustundega harjunud, seega nad pigem on koos õnnetud kui võtavad midagi uut ette.

7) Kokku-lahku suhted – Mõnikord võivad paarid peale lahkuminekut tagasi kokku minna, kui mõlemad osapooled üksteist igatsevad. Kuid paarid, kes iganädalaselt kokku-lahku käivad, on ilmselgelt ebatervislikus suhtes.
 

Kunagi ei tasu leppida halva suhtega lihtsalt selle pärast, et sa tahad omale partnerit. Tegelikkuses ei vaja sa enda kõrvale inimest, et olla õnnelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles