Lugeja kirjutab: kohtasin meest, kelle olemasolust polnud julgenud unistadagi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lugejamängu raames saime kirja naiselt, kes arvas, et täiuslikud mehed eksisteerivad vaid filmides kuni hetkeni, mil kohtas oma unelmate meest. 

Mina olen leidnud endale selle õige. Olin näinud selliseid mehi ainult filmides, kuid nüüd olen leidnud endale kaaslaseks just sellise mehe, kelle olemasolust ei osanud ma unistadagi. Järgnevalt kirjutan teile loo meie tutvumisest.

See toimus veidi üle aasta tagasi. Olin ettekandja ühes restoranis. Sellel saatuslikul päeval pidi toimuma üks sünnipäevapidu. Ma märkasin teda juba peo algses. Ta oli nii mehelik. Imelik, kuid tema mehine rüht ja ilusad käed olid need, mis alguses minu pilgu röövisid. Peo edenedes tuli ta minu juurde ning kutsus mind kohtingule. Minu vastus oli loomulikult eitav, kuid tema ei jätnud jonni.

Ta palus minult paberit, et üles kirjutada kriteeriumid, mille täitmisel olen nõus temaga kohtingule minema. Kirjutasin üles kollased roosid, kikilips ning jalgrattaga lillede kohaletoomine järgmisel päeval.

Järgmisel päeval tööl olles ei lootnud ma teda näha. Inimesed võivad pärast paari pokaali kõike lubada, kuid teostamisele need lubadused tihti ei jõua. Sellel päeval sadas paduvihma. Toimetasin vaikselt tööl, kui ühel hetkel märkasin teda uksel: tal olid käes ilusad kollased roosid ja näol naeratus, mis lõi ruumi särama. Kikilipsu kahjuks polnud, kuid hindasin seda, et ta tuli jalgsi 2km, olles ise täiesti läbimärg. Muidugi ma andsin talle oma telefoninumbri.

Nüüdseks oleme koos olnud üle aasta ning tundub, et kõik läheb järjest paremaks. Ta on maailma kõige romantilisem mees. Ta kirjutas mulle laulu, viis mind salsat tantsima ja üllatab mind endiselt romantiliste õhtusöökidega. Temaga koos olles tunnen end kõige kaunima naisena, sest just tema paneb mind nii tundma.

Kui soovid osaleda restorani Lusikas kinkekaardi loosimises, kirjuta meile, milline peaks olema sinu ideaalne kallim. Vaata lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles