Rõivaesemed, mis võiksid sügisel olla iga naise garderoobis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA

Aknast välja vaadates võib juba näha esimesi märke sügisest. Seoses sellega, et ilmad muutuvad jahedamaks, oleks mõistlik üle vaadata oma garderoob – suviseid riideid võib hakata juba kokku pakkima ja nende asemel võiks kappi panna mõned rõivaesemed, mis on sel sügisel moes.

Huff Post Style toob välja kolm rõivaeset, mis võiks sügisel iga naise garderoobis olla.

  • Soe pontšo

Unustage mantlid ja jakid, sel sügisel on moes hoopis soojad keepi meenutavad pontšod. Pontšod on niivõrd mitmekülgsed, need sobivad nii pükste kui seelikutega. Kuna tegemist on sooja rõivaesemega, saab seda kenasti ka talvel kanda.

  • Karvased aksessuaarid

Sügisel tasuks vältida karvaseid mantleid, kuid karvased aksessuaarid on igati teretulnud. Karvane käekott, mütsid, saapad või vöö on head lisandid riietuse juurde, mis muidu oleks võib-olla liiga üksluine või silmatorkamatu.

  • Pikad kindad

See on moenädalate üks praktilisemaid trende: pikad kindad aitavad kenasti käsi soojas hoida ja sobivad pea iga kostüümi juurde (eriti hästi aga pontšoga). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles