Üheksa moodust, kuidas naised mehi hulluks ajavad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui jutuks on armusuhted, siis süüditatakse mehi sageli selles, et nad on naistega suheldes liiga valimatud või pealiskaudsed. Ent olgem ausad, mõnikord jätab ka naiste käitumine soovida. 

AskMen pani kirja üheksa viisi, kuidas naised mehi aeg-ajalt hulluks ajavad.

9. Naised ei vasta oma telefonidele

Mees on suutnud naist nii palju võluda, et naine annab talle oma telefoninumbri. See tekitab mehes enesekindla tunde. Ilmselgelt on mehe šarm ja hea välimus naisele muljet avaldanud. Aga kui mees üritab naisele helistada, siis ei vasta naine oma telefonile. Või veelgi hullem - naine on mehele andnud vale telefoninumbri. Head mehed, vahel annavad naised teile vale telefoninumbri sellepärast, et see on lihtsam, kui korvi andmine. 

8. Naised kasutavad mehi, et tasuta jooke saada

Mõned naised lähevad nädalavahetusel välja teades, et nad ei kavatse sel õhtul sentigi oma raha kulutada. Miks? Sest leidub piisavalt mehi, kes seda käitumist julgustavad ja on pidevalt valmis naistele jooke välja tegema. Paljudel meestel pole midagi selle vastu, et naisele üks või kaks jooki osta, aga see ei tohiks olla ainuke põhjus, miks naine mehega rääkima läheb.

7. Naised manipuleerivad emotsionaalselt meestega

Enamik mehi ei suuda vaadata, kuidas naine nutab ning osad naised kasutavad seda enda huvides ära. Mehed ei tohiks iga kord alistuda, kui naine paar pisarat poetab. Pigem oleks mõistlik naisega rääkida, et see olukord mõistlikult lahendatud saaks.

6. Naised kasutavad füüsilist vägivalda

Meestele õpetatakse juba noores eas, et naisi ei tohi lüüa. Kahjuks kasutavad mõned naised seda ära ja tarvitavad meeste kallal füüsilist vägivalda. Nende naiste arvates on normaalne mehele kõrvakiil «kinkida», kui mees ütleb midagi, mis ajab naist närvi. Naised on nimelt enesekindlad, sest arvavad, et mees ei löö ealeski vastu. Kuid fakt on see, et oma kallimale haiget tegemine ei ole aktsepteeritav, hoolimata sellest, mis soost sa oled.

5. Naised kritiseerivad mehi avalikult

Seriaalides ja filmides on üha rohkem meestegelasi, kes on näiliselt saamatud ja võib-olla ka memmekad, kuid neil on edukad ja ambitsioonikad tüdruksõbrad. Kuna naine on mehest edukam, siis saab mehest kõigi naljade peategelane. Mees võtab selle kõik tänulikult vastu, sest ta on õnnelik, et on taolise naise leidnud. Taoline teleekraanidelt tuttav paaridünaamika on jõudnud ka igapäevaellu, ent mehed ei peaks naiste kriitikat alati taluma. 

4. Naised varjavad oma suhet

Mehed, kui tihti on juhtunud, et lööte baaris mõnele naisele külge ja tundub, et teil läheb juba päris hästi, kui naine järsku teatab: «Mul on kallim olemas.» Tore oleks, kui naine mainiks seda vestluse alguses. Loomulikult pole see kõige hullem asi, mida naine saab mehele teha, kuid selline käitumine ajab siiski mehi hulluks.

3. Naised keelduvad seksist, et meestele õppetundi anda

Üks asi on see, kui naisel pole parajasti seksiisu. Teine lugu on aga siis, kui naine kasutab seksi relvana. Naised on aegade algusest magamistoas aeg-ajalt streikinud ja seda ikka selleks, et mehele üks või teine asi kohale jõuaks. Meestele selline käitumine ei meeldi, peamiselt seetõttu, et see on äärmiselt efektiivne viis, kuidas mehele midagi selgeks teha.

2. Naised panevad mehi proovile

Paljude meestega on ilmselt nii juhtunud: oled juba valmis semudega välja minema, kui naine helistab sulle ja palub plaane muuta. Naisel pole selleks mingit mõjuvat põhjust, ta tahab lihtsalt sind näha. Naine on täiesti teadlik, et sul olid sõpradega plaanid tehtud, aga kui sa naist tõeliselt armastad, siis oled ju valmis oma plaane muutma. Või ei? Kui naine palub sul midagi teha ja sellele järgneb «kui sa mind tõeliselt armastad», siis on tegemist testiga. 

1. Naised flirdivad, et muuta mehi armukadedaks

Võib-olla oli teil alles suur tüli, võib-olla tunneb naine, et sa ei hinda teda piisavalt või meeldib talle lihtsalt sind piinata. Pole vahet, mis põhjusel naine seda teeb, kui ta flirdib sinu ees teiste meestega, siis on ta äärmiselt ebaküps ja manipuleeriv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles